iknowthatmagazine.com

HURRA FOR «NATIONAL LIPSTICK DAY» (HVA F* ER DET?)

Jeg elsker National hvasomhelst dager.

Det er liksom alltid en grunn til å feire…hva som helst! Og i dag er da, tydeligvis, National Lipstick day,

Ok – det er i allefall ikke det verste sminkeproduktet å hylle, da den har reddet mang en finanskrise, skapt utallige moteøyeblikk og det eneste produktet som virkelig kan få et ansikt til å total forandres på 30 sekunder. Om man liker den slags.

Så for å være med på feiringa, dog relativt distansert fra bak dataen min på kontoret, har jeg funnet frem noen tidligere leppestift-videoer og selvfølgelig mine all time leppestift-favoritter.

Og folkens, fortell meg – hvilken leppestift DU alltid har i sminkemappa di?

 

8 av mine favoritt-leppestifter:

DE BESTE LEPPESTIFTENE (800x500)

 

1. UP THE AMP FRA MAC, 2. RUGE GALICA FRA YVES ROCHER, 3. COLOUR ELIXIR FRA MAX FACTOR I FARGEN PINK BRANDY, 4. COLOR SENSATIONAL VIVIDS FRA MAYBELLINE I ELECTRIC ORANGE , 5. COLOR RICHE FRA L’OREAL PARIS I FARGEN VELVET ROSE, 6. MY NEW BBF FRA HANNELI BY ZANZUEL, 7. PRETTY FRA MAKE UP STORE, 8. LADY BUG FRA MAC.

 

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

3 Comments

 1. Hanna Pryce

  august 3, 2014 at 01:12

  Nydelig og nyttig 🙂 Like, Like :-)))

 2. ~Lin

  august 8, 2014 at 22:17

  Oragasme dag i morgen wohoo

 3. Mm

  januar 13, 2015 at 16:12

  den første ansikts- og øyesminken du har i den første videoen din her er utrolig fin. Har du en video på den?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.