iknowthatmagazine.com

Fashion-Klassikerne på salg!

Selvsagt fortsetter vi med å tipse dere om godbiter som finnes til en god pris der ute. (sist gang) skrev vi om de litt mer spesielle plaggene, de som er i vinden nå.

(inneholder ad-links)

Det som også kan være smart, er å investere i mer klassiske plagg som varer i MANGE sesonger, og som ikke går av moten med det første.

Tenk kvalitet, gode stoffer, holdbarhet og ikke minst snitt. Vi har alle ulik kroppsfasong, og det er ikke sikkert den genseren som er oversized sitter like fint på deg som på venninna (sorry, her er vi helt ærlige, altså!). Selv om du ikke kan prøve klærne ved nettshopping, prøv de hjemme. De skal passe DIN kropp, det er mye viktigere enn om det er helt inn. Å finne din stil, og ikke være slave av motebildet, men la det inspirere av det, gjør at du alltid kan finne frem noe i skapet og føle deg chic:)

Er du ikke 100% fornøyd med det du har bestilt, send det tilbake. Hvis du ikke allerede har det, skap deg en garderobe der du faktisk har lyst til å gå med alle klærne, du føler deg vel med de, og ingenting blir liggende bakerst i skapet:)
image
Hvitt jersey pencil skjørt
Klassiske sorte pumps i skinn
Denim skjorte går aldri av moten
Rå skinnsandaler fra Alexander MqQueen
Genser i fresh farge

For varer fra Nelly, bruk koden 15MORE i kassen og du får ytterligere 15 prosent på salget!

image

Trench coat
Biker jacket i skinn
Lys, lys rosa silke kjole
Stripete shorts
Grå strikk med fin struktur (sitter fint)
Sort, stilig jakke i bomull og skinn

Suppler med rimeligere plagg som kan være mer sesongbetont, og skap DIN EGEN STIL! Du skal føle deg som DEG, når du kler deg, og ikke en kopi av andre:)

Happy shopping!!

Comments

comments

Sonja Gundersen Durand: Det har blitt sagt mang en gang at Sonja passer så godt som terapeut og som yogalærer, fordi hun har et så rolig og vennlig vesen. Merkelig da, kanskje, at hun har fått så store problemer med å sove om natta. Typisk eksempel på kvinner i dag, muligens? Hun har lyst til å gjøre alt, særlig dersom det omhandler skole eller reising....eller jobb...eller yoga...eller.....:-) Så nå har hun også blitt nyklekket moteblogger og artikkelskribent, for diktene hun skriver blir man ikke rik av:-) Blogger på www.sonjadurand.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.