iknowthatmagazine.com

Dagens hår: Hodesmykke

Etter å ha fulgt serien Reign i vinter, hvor man forøvrig kan la seg inspirere av MANGE kule detaljer og smykker til hår og kropp – falt jeg for hodesmykker i alle varianter.

2014-07-12 10.54.28

I anledning Stavernfestivalen valgte jeg å gå for den smått voksende trenden med hodesmykker. Fra før av er jeg veldig glad i blomsterkranser og hårband – i fjor sommer hadde vi en artikkel om blomster i håret som du kan lese her.

Uansett, hodesmykket mitt er vintage og var et MÅ-HA kjøp for min del, da den har et slags monogram formet som en M. How cute is that? ha ha 😉

Det første jeg gjorde, var å krølle håret med min fantastiske Pearl wand – så slettet jeg tuppene litt for mer lengde, og så var det på med hodesmykket. I motsetning til andre hårband jeg har brukt som glir og kan klemme når jeg til tider er litt tjukk i huet, så ligger dette lett over hodet, og glir ikke opp eller ned p.g.a. formen med kjedet som går tvers over hodet.

Det skal ligge litt ned på panna, men man kan variere hvor mye oppmerksomhet smykket skal få ved å enten dra det lenger ned eller ha det hvor midtskillet i håret starter.

Hodesmykke1

hodesmykke2    hodesmykke4

Hodesmykker finnes i mange varianter, og kan blant annet fås fra Arts and Crafts, eller i diverse nettbutikker.

På festivalen var blomsterkranser det hotteste – til og med gutter var å se med blomsterkranser på hodet! Venninna mi Inger-Helen, valgte å gå for en mer dempa variant, og tok blomsterkransen på baksiden.

2014-07-12 21.44.28 HDR

Jeg elsker blomster i håret – alltid. Det var mange kule antrekk og blomsterkranser å se, men ikke noen hodesmykker helt enda. Kanskje denne trenden kommer sterkere framover? Eller kanskje ikke.

Hva syns dere om hodesmykker? Too much?

collagehår

 

Ønsker dere alle en fortsatt god sommer! Med (eller uten) smykker, kranser, god mat og drikke 🙂

Hodesmykke3

 

 

Comments

comments

Maria er bortskjemt, spesielt med tiden sin, og jamrer stadig om at døgnet skulle hatt 48 timer slik at hun får mest mulig ut av dagen. Hun tar seg ofte en lur på ettermiddagen, som igjen fører til sene netter med skriving, retting av oppgaver, facebooking/spilling, snusing på nye reisemål og ikke minst impulskjøp av klær på nettet. Maria er sosial, ansvarsfull, utålmodig og dumsnill. Mest av alt er hun kjent for å ikke gi seg når hun virkelig vil noe i livet.

8 Comments

 1. Karianne

  juli 18, 2014 at 07:27

  Jeg synes trenden med blomsterkranser og hårsmykker er kjempefin, og vurderer å gå til anskaffelse av en enkel, liten blomsterkrans til å ha i håret 🙂

 2. Maria Terzan

  juli 18, 2014 at 08:35

  Ja det synes jeg du burde, det er veldig mye fint ute akkurat nå – både med store og små blomster 🙂 De beste syns jeg selv er de som er litt stive i formen, for de «sklir» ikke opp i løpet av dagen 🙂 Derfor er også hodesmykke min nye favoritt, som ikke rører noe særlig på seg 🙂

 3. Sonja Durand

  juli 18, 2014 at 09:12

  Jeg har fått dilla på hatter, og nå blir det kanskje hodesmykker og, he he. Jeg synes det du har på deg der, er kjempefint! Jeg har sett noen skikkelig store. Fine, men jeg hadde ikke følt meg som meg, ved å gå i de. Din er passe elegant og ikke for prangende. Me like!

  • Maria Terzan

   juli 18, 2014 at 09:17

   Tusen takk for det Sonja, jeg syns også den var passe «subtle» 🙂 Fortsatt god sommer ja 🙂

 4. Sonja Durand

  juli 18, 2014 at 09:12

  Og fortsatt god sommer:)

 5. Veronica

  juli 19, 2014 at 23:22

  Elsker også hodesmykker og har gjort det i mange år:-) Hatt sikkert førti varianter. hadde også hodesmykke på stavernfestivalen! Visste ikke at du var der ❤️ Du skulle sagt i fra vettu!

 6. Maria terzan

  juli 21, 2014 at 22:19

  40?! Oi

 7. Maria terzan

  juli 21, 2014 at 22:21

  Skrev IO mye mer – ligger it på vannet- kanskje vi treffes neste år

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.