iknowthatmagazine.com

JA TAKK – NEI TAKK: SKJØNNHETSFAVORITTER MAI/JUNI 2014

Hei! Ja, det er meg – Tove. Tove Eggen. Redaktøren bak denne blekka som overraskende nok har lurt til seg litt ferie. Late dager. Sommerminner skapt. Herlig!

Men jeg stikker jo snuta mi innom i ny og ne, og nå er det på høy tid jeg får ut denne videoen med skjønnhetsfavorittene mine for mai og juni (og fortsatt da…strengt tatt).

Ikke bare fordi det er litt vilt MYE, men fordi noen av de er også litt VILT fantastisk!

Ja – det har vært en veldig bra tid i skjønnhetsverden for undertegnede.

SNURR FILM!

Den foundation er virkelig helt vill – har brukt den mer og mer i etterkant også!

Noen som har prøvd de samme produktene og hvilke favoritter har dere om dagen? Noe dere ikke har sett meg teste før som MÅ testes ASAP!

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

8 Comments

 1. Rikke

  juli 15, 2014 at 20:53

  Har savna å se deg på «skjermen»! Velkommen tilbake, håper det blir masse flere videoer fremover! Og hva med sminken du har på deg her? Den ser helt herlig ut! 🙂

  • Tove Eggen

   juli 15, 2014 at 21:35

   Åh, tusen takk for det Rikke! Har en del videoer liggende nå som bare må redigeres og legges ut, så det kommer det kommer! 🙂

 2. Linda M

  juli 16, 2014 at 06:29

  Hei 🙂 artig innlegg, men syns du går litt fort igjennom produktene. Du kan ikke lage en liste over de som er favoritter og legge ut på bloggen?

  • Tove Eggen

   juli 16, 2014 at 08:38

   Takk for det, Linda! Helt enig – liste kommer 🙂 Sommerklemmer fra Tove

   • Gunn

    juli 17, 2014 at 14:00

    Venter i spenning 🙂

 3. Susanne

  juli 16, 2014 at 09:42

  Ville bare tipse deg om denne ettersom du likte pumpeflasken så godt: http://www.blivakker.no/product/MTS0154/matis-vitality-by-m-miscellar-water-3-in-1-200ml

  Dette er en større flaske som man får plass til mer i, og produktet er også helt supert!

  Ha en fin dag!:)

 4. Gunn

  juli 17, 2014 at 14:00

  Hei! Ser du skriver at det skal komme liste, men jeg er ute etter en fukt/ make up finishing/ setting spray. Hvilken anbefaler du? Har brukt Clarins sin, men den er nå tom, og lurte på om du anbefaler noen andre sine? Den trenger for så vidt ikke gi så mye mer fukt slik at jeg blir shiny, men friske opp litt rett og slett, og føle at makeupen sitter bedre. U see?

 5. Maria

  juli 18, 2014 at 09:33

  Har du prøvd benefit they real beyond mascara?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.