iknowthatmagazine.com

Bedre enn sex?

Kan dette stemme da?

Det er faktisk et stort løfte Too Faced kommer med her! Denne lyste fra hyllene, rosa skimmer og med store bokstaver: BETTER THAN SEX! Så må jeg jo ærlig innrømme at det hadde vært en stund siden(hysj da)…så ehm…kremt. Selvsagt måtte jeg kjøpe den, hva trenger jeg sex for da egentlig…hvis denne er bedre, sant?

instagram

Redaktøren vår Tove fikk blod på tann da jeg la ut dette bildet på Instagram, og som dere kan se fra screenshoten, så ønsket hun en inngående og nøye testing!

Of course – når jeg nå hadde skrytt av denne nye mascaraen på Insta, så måtte jeg ta konsekvensene av det – og av Toves dirty mind, ha ha! Ikke det at det var så ille konsekvenser… if you know what I mean 😉

Uansett, jeg kan jo ikke vise dere bilder av hele testen, men her kommer i hvert fall bilder fra MASCARA-testingen 😉

Jeg har brukt vippetang på før-bildet, for å vise at mine vipper er litt ujevne. Litt lengre noen steder, kortere andre. Det jeg likte best med mascaraen, var at den jevnet alle vippene mine så de så lengre ut og like lange. Den fylte ut der det manglet.

collagesex

 

Mascaren er super, hvis du ønsker fylde og lange vipper! Ved å bruke ett lag slik jeg har gjort får man et naturlig resultat, men du kan ta flere lag for å få tjukkere vipper og en mer dramatiskt look.

Personlig syns jeg at dette er en god mascara som gir deg fine vipper som du kan blafre med både på jobb og fest – OG hvis du har lyst på sex! Men etter «thorough»(se bilde av screenshot) testing som jeg ble nødt til å utføre, så er konklusjonen at den er god, men ikke like GOD som SEX! 

Better than sex – fra Too faced har vært populær, og selvsagt har det mye med navnet å gjøre, men jeg kan trygt anbefale den fordi den er drøy og god for uregjerlige vipper.

Nå har forøvrig Too Faced kommet ut med en annen variant, også med et fengende navn –  Lashgasm på Coverbrands.no. Så må vel teste den også snart! Eller hva syns dere?

Hva tenker dere forresten om slike navn på mascara? Holder de det de lover, eller er de alle omtrent ganske like?

Hva med prismessig – syns dere dyrere mascara bedre?

Comments

comments

Maria er bortskjemt, spesielt med tiden sin, og jamrer stadig om at døgnet skulle hatt 48 timer slik at hun får mest mulig ut av dagen. Hun tar seg ofte en lur på ettermiddagen, som igjen fører til sene netter med skriving, retting av oppgaver, facebooking/spilling, snusing på nye reisemål og ikke minst impulskjøp av klær på nettet. Maria er sosial, ansvarsfull, utålmodig og dumsnill. Mest av alt er hun kjent for å ikke gi seg når hun virkelig vil noe i livet.

5 Comments

 1. Anine

  juli 7, 2014 at 16:36

  Jeg har lagt min elsk på Benefit sin «they’re real»! Den er definitivt mye bedre enn alle andre billige (og dyrere) mascaraer jeg har testet. Skal klart kjøpe og teste de to fra Too Faced i sommer!

  • Maria Terzan

   juli 7, 2014 at 18:26

   Jeg har også they´re real Anine – den brukte jeg opp faktisk, men jeg syns denne var hakket bedre. Lettere å påføre 🙂 gi oss gjerne din vurdering av Lashgasm når du skaffer deg den 🙂 Fortsatt god sommer!

 2. ~Lin

  juli 9, 2014 at 22:22

  Fine du Maria :))

  Eg liker aller best IsaDora sin Precision Mascara :))

  Liker ikkje de med diger kost for da har eg maskara oppi brynene hahaha :))

  Men eg fikk med en maskara i en boks fra Benefit før og eg skal teste den. Tror det er They are real 🙂

 3. Maria Terzan

  juli 12, 2014 at 08:13

  Oki – høres bra ut! Fortell hva du syns om they nare real! 🙂

 4. Maria Terzan

  juli 12, 2014 at 08:14

  Tusen takk forresten – good to be «back» – i hvert fall det jeg kan…oppussing dagen lang her 😉

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.