iknowthatmagazine.com

DAGENS OUTFIT: MAI/JUNI 2014

Det har vært en spesielt vanskelig tid å kle seg til her i Barcelona.

Sommeren har fortsatt ikke helt kommet, selv om vi har hatt veldig uutholdelige varme dager, så burde vi i juli ha det hver eneste dag.

Men jeg klager ikke – for brennheite dager er kun gøy når man er turist. Ikke når man får annengradsforbrenning av å sette seg inn i bilen, eller har svettet ned antrekket i løpet av morgenens skoleleveringer.

Så det har vært langt mer bukse og topp, enn kjole, shorts eller skjørt enn vanlig de siste to månedene – but that’s ok, da har jeg bare kunnet mikse vinterklærne inn med sommerklærne! (always a silver lining)

dagens outfit tove mai juni 2014

 

 

Først og fremst må vi snakke litt om denne Nille-jeansen fra Zizzi – for den har bare en helt fantastisk passform – i allefall til mine lange ben, bredere hofteparti og noe (kremt) utstikkende mage. 

Den er highwaisted, uten å være påtatt slik – den ser ikke ut som en 50-talls jeans, og fargen er perfekt blå med stenvaskede detaljer in all the right places. If you know what I mean!

Jeg liker best å bruke denne, som med de fleste bukser, sammen med en topp som tuckes ned i buksen i front – men den fungerer like fint med type en genser over. Og her trenger man ikke bekymre seg for at undertøyet stikker ut, som – let’s face it; aldri ser bra ut…på noen…punktumfinale.

Den, sammen med inkaprint-jakken fra samme merke, har vært mine absolutt favoritter i mai/juni, og jeg kan ikke tenke meg noe annet enn at de får en fast plass i garderoben – hurra!photo 5

Når det er litt kaldt og litt varmt om hverandre, så må man kompansere ved å balansere ut antrekket. Her var jeg på plass på jobben kl 5 (!), og siden jeg har en liten garderobe her, var det bare å skifte ut av det pysjamaslignende antrekket (tenk mer Allison i Medium, og mindre Gabrielle i Desperate Houswifes) og inn i noe som kunne funke hele dagen.

Hele antrekket er faktisk fra Primark, som lager noen helt nydelige rette dressbukser, som samtlige over str. 44/46 nok kan være enige i at er umulig å få tak i (uten å møte på en heidundrandes kameltå i det minste).

Den hvite peplumtoppen gjør hele antrekket med sleeke linjer, og bare ermer for lunsj i solen – hei hå!

Hatten fra Glitter er bare for show – hvor enn mye jeg ønsker å gå med hatter en hel dag, så går det bare aldri. Sukk…verdensproblemer på høyt nivå her…

photo 4

Jeg har jo en stesønn på 7 (og en på 15 som heller vil skate hjem fra skolen, merkelig nok…) som må leveres og hentes på skolen, og da er det utrolig digg å enkelt kunne kle-ned, eller dress-down som det så mye bedre heter på engelsk, jobbantrekket.

Av med den fantastiske fine blusen fra Kappahl og på med den ultra-behagelige genseren fra Zizzi.

Jeansen fra Lindex Generous har dere nok sett enmillionganger, og det er bare å pålage seg med å se den et par millioner ganger til. Buksen er fab!

photo 3

Noen ganger må man bare gå for et casual antrekk, men med et par knep ser det plutselig langt mer business appropiate ut.

Boyfriend-Jeans fra Kappahl..som jeg har levd i de siste ukene, blir litt mer glam med en ensfarget og mørk bluse. Topp det hele med en sleek veske, som denne fra Lindex – og looken blir like fab både med flats eller heler.

photo 3 (1)

Og som bevis på at boyfriend-jeansen kan styles til mangt, slang jeg på en blondetopp dagen etter for en LANGT mer romantisk beach look.

Og ja – hvis jeg først skal vise BH, så liker jeg at fargen er motsatt; altså sort i dette tilfelle. Spesielt med disse…jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle de; løse sports-bh’ene fra Kappahl, som jeg nærmest bor i (bare spør den frustrerte mannen min) blir ikke looken i overkant sexy. photo 2

 

 

Yeah! Endelig fant jeg hvite jeans som passer! Og de er kule! Ikke harry! (håper jeg da).

Hvitt og denim er en av mine store favoritter, så denne var ikke vanskelig å style. Er så glad i olaskjorta fra Lindex Generous høstkolleksjon 2013 (-ish). Den er så myk og lett, og funker til det meste.

Hvis dere ikke har lagt merke til det allerede så bruker jeg disse ballerinaskoene fra Primark til ALT om dagen. Det er bare for enkelt…

photo 1

 

 

Dette antrekket var fra en spesielt regntung dag her i Barcelona, og fungerte akkurat like perfekt som jeg håpet den skulle. (Bragging shamelessly..yes)

Denne kjolen fra Kappahl er faktisk fra i fjor, men da ville den bare sitte som en overdel på meg – fikk den ikke over hofta!

Men NÅ sitter den som et skudd, akkurat passe 60/70-tallet, men siden den er så kort er det tykke, tykke sorte strømpebukser som gjelder. Disse er i 100 denier – love it!

Ankelbootsene fra Skopunkten holdt føttene tørre hele dagen, og skinnjakka i faux skinn, så klart, holdt overdelen vanntett…haha…

 

photo 4 (1)Den siste er så klart dagens antrekk, som er overraskende lyst for min del – men utrolig deilig. Jeg føler meg litt som en kremtopp her jeg sprader rundt på jobben!

Samme hvite jeans, beige silkebluse fra Zizzi og beige boots jeg fant i skapet i morges mens jeg lette etter spinningskoene og bare WHAT? Disse hadde jeg helt glemt at jeg hadde! Så da måtte de selvsagt sporenstreks på. Me loves!

Pilotbriller fra Lindex er ikke bare passende…men også litt nødvendig akkurat i dag. Allergien er på overload (eller overkill), nattesøvnen utgår stort sett og kroppen er i protest mot at den ikke har fått sommerferie enda, og egentlig ikke tror den får det heller. haha…thank god for big ass sunglasses!

Hvilke antrekk eller plagg lever dere i om dagen? Dere har jo faktisk skikkelig sommer hatt! Tell me!

 

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

1 Comment

  1. Karianne

    juli 11, 2014 at 10:52

    Jeg synes du ser helt smashing ut, jeg 🙂 Det har til dels vært vanskelig å finne klær å ha på seg på jobb i varmen, spesielt ettersom det har vært nesten 30 grader på kontoret….det har gått en del i viskosebukser og chinosshorts, og lette sommerkjoler på fritida.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.