iknowthatmagazine.com

ROUGE

En rouge brukes i eplekinn eller langs kinnben for å tilføre en frisk rosa- eller fersken-tone i området hvor vi naturlige blir røde når vi er sunne og friske.

Akkurat som ved solpudder, så kan rouge komme i forskjellige teksturer som er matte eller skimrende – og igjen burde man styre unna glitterkorn.

Fargevalgende er veldig mange her, og selv om det finnes en teori som sier at de som er varme i tonen (varm hudtone, varmt hår, varme øyne) burde gå for varme toner som fersken og de med kalde toner burde gå for kaldere toner i rosa, syns jeg også at kontraster er det mest spennende med sminke.

Derfor lar jeg ofte øyeskyggen bestemme.

Bruker jeg en kald øyeskygge som lilla, blå, sølv, taupe, kald brun, grå, grønn etc – går jeg for en fersken rouge. Og når jeg bruker fersken, rosa, bronze, varm brun, gull etc – går jeg for en rosatonet rouge. Som oftest. Her må man rett og slett leke seg litt frem og se hva man liker.

En kremrouge brukes på samme måte som en pudderrouge, men husk at den er fuktig og må derfor legges FØR alle tørre sminkeprodukter som pudder, solpudder etc. Påfør med en stiplingbrush eller en fuktet svamp/Beauty Blender og klapp forsiktig inn i huden.

  • Påføres med en rougekost, gjerne en skråkuttet en eller en dome-formet kost.

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

1 Comment

  1. Eva Helen

    juni 27, 2014 at 10:53

    Veldig fin makeup du har brukt her.Tusen takk for tipsene.Du er så flink til å vise og forklare.Jeg lurer veldig på hva slags blush paletten du brukte i begynelsen av videon?eventuelt hvor jeg kan kjøpe? Så kjekt med forskjellige farger i en palett.Likte godt den rosa krem blushen.Hva heter den?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.