iknowthatmagazine.com

PUDDER

Hvis man bruker foundation eller concealer, burde man ha et pudder da denne er ment til å fiksere fuktige produkter og holde dem på plass hele dagen. Uten pudder vil en foundation eller concealer fordampe på forskjellige områder i løpet av dagen, og gjøre at huden ser flekkete ut.

Men man trenger ikke bruke mye, og pudderet burde i mine øyne helst være fri for farge, altså gjennomsiktig, translucent, sheer eller transparent som det også kalles på sminkespråket.

Makeup-artister bruker mest pudder i en løs form, for da har vi faktisk bedre kontroll over hvor mye som brukes og påføring går fortere. Når man jobber med kompakte produkter må man ofte gni kosten ganske hardt mot beholderen for å få ut nok produkt, og man ser ikke helt hvor mye man påfører.

Noen puddere kan også være illuminerende, som Wonder Powder fra Make Up Store (som også gir bittelitt farge), mens de aller fleste er helt matte.

Legg pudderet spesielt i t-sonen som går fra midten av panne, ned nese og på hake og under øyne for å fiksere concealeren. Noen kan være tørre i kinnene, og burde derfor legge et tynnere lag her.

  • Påføres med en stor pudderkost eller en pudderpute – spesielt hvis man har fet hud. Pudderet kan reaplikeres i løpet av dagen hvis man ønsker å matte huden videre ned.

Sjekk pudder’ne som ikke gjør huden eldre HER!

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

1 Comment

  1. Pingback: JUKSELAPP FOR MAKEUP-ROOKIES: HUD-SMINKE - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.