iknowthatmagazine.com

ØYEPRIMER

En øyeprimer skal gjøre det samme for øyeskygger som en primer har for foundation, concealer og pudder.

Huden på øyelokket blir jevnere med en jevn pH-verdi slik at øyeskygger legger seg penere og blendes lettere ut.

Den største grunnen til at man bruker en øyeprimer er for å A) Få skyggene til å sitte bedre og B) Styrke pigmentene i skyggen slik at den blir tydelig uten at man må bruke for mye produkt.

Hvis man bruker en kremskygge så trenger man sjeldent en øyeprimer og de fleste kremskygger fungerer ypperlig som øyeprimere i seg selv. En av de mest populære for dette er Paint Pots fra MAC.

Sminkemerket Urban Decay sin Primer Potion er spesielt populær, men personlig syns jeg den er litt for sticky som kun er nyttig hvis man bruker dårlige øyeskygger. Men det er min mening.

Jeg bruker sjeldent øyeprimere og legger heller et tynt lag med foundation over lokket som stort sett gjør den samme jobben.

  • Påførers med rene fingre, en blending (myk) øyeskyggekost eller concealer-kost.

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

1 Comment

  1. Pingback: JUKSELAPP FOR MAKEUP-ROOKIES: HUD-SMINKE - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.