iknowthatmagazine.com

HIGHLIGHTER

En highlighter kommer som oftest i pudder-form, men kan også være av den mer kremete typen i flate beholdere.

Highlightere brukes for å først og fremst tilføre lysreflekterende områder med skimmer (ikke glitter!) som dermed er med på å både gi ansiktet et løft, når lagt korrekt, i tillegg til at huden får en duggfrisk finish. Man kan fint ha en matt sminke ellers, og så legge highlighter strategisk slik at looken ikke blir for flat.

Legges på alle høyder i ansiktet som over kinnben og lett opp mot tinningsben/ytterkanten av øyehulen ved siden av øyet, under og over ben, i indre øyekrok, i midten av panne, langs neseben, rett over amorbuen (toppen av leppene), lett på hake og langs kjeven.

Hvis man ikke vil bruke for mye så er rett over kinnben og langs nesebenet de vanligste områdene.

Selv om det finnes mange gode designerte highlighter produkter, er også øyeskygger helt fine å bruke til samme formål. Fargen burde være lysere enn hudtonen og enten med en gul eller rosa undertone, ofte er champagne det beste. For mørkere hudtoner gjelder det samme, tonen skal være hakket lysere en din egen farge og det kan derfor være lettere å finne disse blant øyeskygger som feks bronze, lys brun med skimmer etc.

  • Påføres med en blending øyeskyggekost eller en ren finger.

Mer om bruk av highlighter HER!

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

1 Comment

  1. Pingback: JUKSELAPP FOR MAKEUP-ROOKIES: HUD-SMINKE - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.