iknowthatmagazine.com

HIGHLIGHTER-PENN

 Mange tror at en highlighter-penn er det samme som en concealer, men det er det i teorien ikke. YSL sin Touche Eclat for eksempel vil ikke kunne dekke mørke eller røde områder.

Det eneste en ren highlighter-penn skal gjøre, er å lysne områder i ansiktet og virke lysreflekterende. Derfor er den fin å bruke under øyne, ned til kinnben og bort til nesevingen hvis man ikke har spesielt mørke områder – eventuelt OVER en concealer eller foundation som allerede har dekket det du vil jevne ut. Bare husk på å ikke dra pennen over huden – da flytter du bare på den jobben du allerede har gjort.

I tillegg er en highlighter-penn fin å bruke langs neseryggen, under og over bryn, i midten av panne, rett over amor-buen (toppen av leppen), i bulldog-linjer rundt munn og langs kjeven.

  • Påføres med pennen i seg selv og burde jobbes ut med en blending øyeskyggekost eller en ren finger ved å klappe og jevne ut ytterkantene.

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

1 Comment

  1. Pingback: JUKSELAPP FOR MAKEUP-ROOKIES: HUD-SMINKE - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.