iknowthatmagazine.com

FIKSERENDE SPRAY

En fikserende spray gjør slik at sminken, eller pigmentene, nærmest smelter inn i huden og derfor sitter bedre og ser enda mer naturlig ut.

En fikserende spray er ikke det samme som fuktighetsgjørende ansiktsspray som i teorien kun skal brukes på ren hud, men det er helt mulig å bruke disse over sminke også – det gjør jeg selv titt og ofte for å friske opp huden når jeg sitter timesvis forann dataen.

Hold sprayen cirka 30cm unna ansiktet og spray ca 5 ganger mens du beveger hånden fra side til side og beveger deg nedover ansiktet.

La sprayen tørke inn helt før du tar på ansiktet og fortsetter videre med sminken.

Jeg liker å spraye én gang når jeg er ferdig med concealer, foundation og pudder og så en runde til når solpudder, rouge, bryn og øyeskygger er på plass – men før maskara og lepper.

Sminke som sitter hele sommeren kan du lese om HER!

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.