iknowthatmagazine.com

FARGET DAGKREM

Denne fuktighetskremen er tilført et hint av beige farge slik at hudtonen blir litt jevnere, uten at det skal synes for mye.

Noen trenger fortsatt å bruke en vanlig fuktighetskrem under, men har du en fetere hud holder det med denne.

Flere har også en høy spf og er fine å bruke både på sommeren og vinteren. BB Cream og CC Cream begynner sakte men sikkert å ta over jobben til en farget dagkrem, men her er det bare å se selv hva man liker best.

  • Påføres med rene fingre.

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.