iknowthatmagazine.com

CC CREAM

 CC står for Color Corrective og er en rask måte å nøytralisere farger i huden.

Hvis hudtonen virker grå og livløs vil en lilla ferskenfarget CC Cream nøytralisere dette og tilføre en frisk hudtone.

En grønn CC Cream demper røde toner, og en lilla vil dempe en gul hudtone.

Noen CC Creamer er laget for å generelt friske opp din egen hudtone uten tydelige nøytraliserende farger som Rosaliac fra La Roche-Posay – en personlig favoritt da man nærmest ikke ser at man har noe på huden, men den er tydelig forbedret.

Tips! En CC Cream fungerer også ofte som en slags primer under foundation.

  • Påførers med rene fingre, en stipling brush eller foundation-kost.

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

1 Comment

  1. Pingback: JUKSELAPP FOR MAKEUP-ROOKIES: HUD-SMINKE - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.