iknowthatmagazine.com

BB CREAM

En BB Cream kan brukes som en foundation, selv om den oftere har litt lavere dekkevne og kan derfor se enda mer naturlig ut hvis man bruker riktig farge.

BB står for Blemish Balm og skal fungere pleiende på huden, selv om de fleste vestlige produkter ikke nødvendigvis fungerer så bra for dette.

BB Cream ble nemlig orginalt produsert for Koreanske kvinner, spesielt skuespillerinner, av den tyske legen Christine Schrammek på 1960-tallet, men ble ikke introdusert eller hypet før i 2010 i vesten.

Produketene vi finner i butikkhyllene i dag er hakket mer kremete og flytende enn de første som kom fra Garnier som var ganske seige, og selv om de for noen kan oppleves som pleiende er de mest brukt for sin forbrukervennlige kvalitet. Lett og rask å påføre, og ikke en veldig sterk farge.

Derfor liker mange å kalle det en farget dagkrem med litt ekstra hudpleiefordeler.

  • Påførers med rene fingre, en stipling brush eller foundation-kost.

Sjekk ut forskjellen på BB Cream og CC Cream HER!

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.