iknowthatmagazine.com

MOTE & SKJØNNHET: NYHETER JUNI 2014

Det dukker opp nye og spennende produkter left & right i skjønnhetsbransjen, og selv om jeg prøver å teste og fortelle om så mye som mulig – så har jeg bare ett ansikt, enn så lenge.

I tillegg fylles mailen min opp av presseskriv om de mest fantastiske (og noen ikke fult så fantastiske) motenyheter – som kanskje ikke er stort nok til å vie en hel sak til alene.

Så velkommen til første utgave av MOTE & SKJØNNHET: NYHETER!

Juni er ofte en interessant måned for sminke- og hudpleie-produkter. Merkene har alltid lyst til å lansere noe finurlig til sommeren, og prøver å re-oppfinne hjulet (et ordtak som høres langt bedre ut på engelsk, må vite).

Men aller helst samarbeider de med designere, musikere – kjente folk generelt, som er med på utvikle produktene deres og skape en aldri så lite collectors-item verdi.

1

GLOSSYBOX SKJERPER SEG

 glossybox

Først ut i Juni var Glossybox med sitt samarbeid med den verdensberømte svenske illustratøren Lovisa Burfitt.

Esken ser virkelig lekker ut, og siden man skal få den sammen med mai-esken, som jeg vet at flere var skuffet over, får vi håpe at denne gjør opp for seg. Jeg har ikke mai-esken selv, og produktene ser «store» nok ut for meg, men veldig mange ble skuffet over akkurat den.

De eskene jeg har prøvd, som jeg tror var desember og februar, hadde helt vilt store produkter – de skal jo tross alt ikke være lik størrelse som man kjøper i butikk, men det var flere av dem.

2

CHANEL + GISELE = <3

Chanel var stolte over å innformere oss skjønnhetsjournalister om at Gisele Bündchen vil fronte deres skjønnhetskampanjer fremover, på grunn av sine naturlige skjønnhet og moderne fremtoning.

Vi gleder oss absolutt til se se de lekre kampanjene den brasilianske modellen vil gjøre sammen med den annerkjente filmskaperen Baz Luhrmann!

3

PALEET FÅR EN EXTREME MAKE-OVER – ENDELIG!

paleet shopping oslo motebutikker

 

La passet ligge og tenk Karl Johans gate. På Paleet reåpnes nemlig Oslos nye destinasjon for mote og livsstil av internasjonalt format. Jeg har så fantastiske gode minner fra Paleet, faren min haddde kontorer i bygget da jeg var…ung…så jeg løp gjennom gangene og butikkene (bokstavligtalt, bare spør den første Arts & Crafts butikken hvor jeg knuste en utstilling!). Men nå kan jeg ikke huske sist jeg var der engang – kanskje tenker jeg at det er litt old fashion?

Vel, dette gjør Paleet noe med og gjennomgår i disse dager et ansiktsløft av typen full face/off og lanserer i september et nytt konsept for high-end merkevarer – eksklusivt presentert i historiske omgivelser med ny edge. Hele 40 % av merkevarene i konseptbutikken YME er nye i Norge, og de 1250 kvm over tre etasjer, med inspirasjon fra butikker som Dover Street Market i London, Corso Como i Milano og Smets i Brussel, er designet av Snøhetta.

Svean tilbyr ”ærlige varer” der også merkekvaliteten er på høyde med merkeimaget. Phillip Lim, Comme des Garcons, EACH x OTHER, Haider Ackermann og AMI er en liten håndfull eksempler på hva vi har i vente og totalt lanseres 18 motekonsepter fordelt på både monobrand- og multibrandbutikker.

4

SOMMERFARGER FRA MANGO

20140620-180839-65319979.jpg

Mango Time har trua på to ting i sommer – 1. Farger og 2. Lette materialer.

Det er liten tvil over at lette og sporty klokker er langt mer behagelige i varmen.

Skulle jeg bare hatt én, måtte det blitt den hvite – en klokke mer passende for sommerens helhvite trend skal du lete lenge etter! Kanskje ikke verdens mest fargesprakende valg – så måtte kanskje gått for rosa også… Vel, til kr 698 per stk. er ikke prisen så altfor skummel i det minst!

5

KOKOSNØTT ØYNE?

Eyes_ByToGoSpa_Coconut_149krKokosnøtt og sommer, ass – det hører liksom bare sammen.

For en stund siden testet jeg Eyes by ToGoSpa (som har blitt en aldri så liten snakkis på skjønnhetsblogger, instagram – internettet generelt) og en test-sak om de kommer, men…spoiler-alert: I dig’em!

Nå kommer de med en ny variant, i kokos og ja – jeg gleder meg til å teste den også! Spesielt nå som vi går mot laaaaange sommerdager. (Ikke fordi det er sol og ferie, men fordi ungene har skolefri og vi aner ikke hva vi skal finne på! haha).

Kokosekstrakten skal tilføre masse fukt og næring, samtidig som den sørger for å minimere fine linjer og kråketær rundt øyne.

Coconut – Eyes by ToGoSpa kr 149.

6

LEPPESKRUBB  – FRI FOR GLUTEN OG PARABENER

Sara Happ_ClementineGROUP_219,-

 

Leppeskrubben fra Sara Happ har du kanskje sett allerede på ymse blogger og instagramkontoer, og som ei som selv har disse lekkerbiskene – så kan jeg innrømme at de er riktig så deilige. Den er sukkerbasert, som er helt riktig i leppeskrubber, men selv om det høres litt fanatisk ut må jeg nesten styre unna en stund. Er en lchf’er tross alt ;). Skrubben skal ettersigende følges opp med leppepomaden The Lip Slip fra samme merke.

Den er langt ifra rimlig, men man bruker veldig lite om gangen så den blir drøy i bruk. I tillegg er den fantastisk fin – som faktisk teller, en gang i blant!

Limited Edition The Lips Scrub Clementine fra Sara Happ kr 229

 7

NYTT ØKOLOGISK MINERALMERKE I NORGE

Det tyske, relativt nye økologiske mineralsminke-merket (2008) Benecos har allerede gjort det stort i sør-europa og amerika, og nå står Norge for tur.

Glutenfritt, 100% vegansk, dyrevenlig og sertifisert som et naturlig sminkemerket av den tyske BDIH-standarden.

Benecos selges nå direkte fra den norske grossisten HER.

8

CHARLOTTE THORSTVEDT + ARTS & CRAFTS

charlotte thorstvedt arts and craft

Charlotte har vært ambassadør for Arts & Crafts de siste 2 årene, men den siste kolleksjonen er definitivt min absolutte favoritt – elsker spesielt ringene! Men hodesmykket og armsmykket er virkelig også tdf (to die for…sorry)!

– Jeg elsker smykker, og samlingen min henger fremme på «smykketrær» hjemme, som er veldig fine fordi jeg gjennom dem får vist smykkene frem. Når jeg skal kle meg, velger jeg enten å være en minimalist eller en maksimalist, sier Thorstvedt selv om sitt forhold til smykker.

9

ENDA FLERE OLJER – HURRA!

Estelle&Thild_BiocalmOptimalComfort_325NOK II

Ok, så er jeg litt obsessed med oljer om dagen – men who can blame me? Huden min bare elsker å bade i olje, tydligvis. Men det kan bli for mye av det gode også, og enkelte har definitivt fått frem en kvise eller to og trekker seg ikke godt nok inn i huden.

Jeg liker Estelle & Thild som hudpleiemerke generelt, så jeg er virkelig gira på å prøve Optimal Comfort Rescue oljen (kr 325) fra den nye BioCalm-serien deres.

Serien er basert på Oat Extract, Black Elderflower og Apricot oil som skal skape en naturlig beroligende effekt og redusere hudirritasjon.

10

REISEKLAR MED BB & CC CREAM!

bb cc cream clinique

Clinique har en veldig kul sommergreie på gang hos Kicks, hvor de selger både BB Cream og CC Cream i reisestørrelse til en veldig snill pris, kr 75, både så man kan ta med seg produktet på reise og slik at man kan teste ut hva man egentlig syns om den før man går for en større variant. Smart, sant?

Tilbudet startet 2.juni og holder på så lenge lageret varer – så håper de fortsatt har noen igjen!

BB Cream & CC Cream er perfekt som dekkprodukt på sommeren fordi de ser naturlige ut, pleier huden istedenfor å tette den igjen og sitter ofte hakket bedre en fargede dagkremer. I’m a fan!

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

5 Comments

 1. Rikke

  juni 20, 2014 at 21:09

  Dette var lurt!

  • Tove Eggen

   juni 22, 2014 at 11:00

   Takk, Rikke!

 2. Anine

  juni 22, 2014 at 21:08

  Åh, mye jeg vil prøve! Men må spare pengene mine til shopping i NY og Orlando i august, hihi 🙂 Får satse på jeg finner noe av det der 🙂

 3. Maria Terzan

  juni 23, 2014 at 08:34

  Bestillte et hodesmykke på nettet og brukte det på jobbavsluning. Samboer syns det virket litt rart og gammeldags…ha ha…men er jo litt av hele poenget…litt sånn middelaldersk sigøyner greie…i tillegg har den M-monogram- veldig kult 🙂

 4. Pingback: Dagens hår: Hodesmykke - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.