iknowthatmagazine.com

Harry eller chic?

Det er diskusjonen rundt i motemagasiner nå – om Michael Kors veskene.

Enkelte hevder at veskene er blitt et symbol på eurotrash, fordi «alle» går rundt med en slik en. Noen mener at vi bare liker å vise frem at vi har designervesker. Andre igjen mener at veskenes design med sin enkelhet appelerer til oss nordmenn.

image
Mote følger bølger, den saken er det vel ikke noen tvil om. Fordi «alle» gikk med høyhelte sneakers à la Isabel Marant i fjor og forfjor, kan det da klasssifiseres som harry, eller er det fordi vi mennesker naturlig blir påvirket av de tingene vi ser mye, og har en dragning mot å like det- slik er faktisk hjernen vår bygget opp.

Det er derfor vi med stor overbevisning kunne si for 15 år siden at vi ALDRI skulle bruke snekkerbukser igjen – og voila, se hva som har skjedd i år…

Noen mener jo at så lenge skoleelever har råd til slike vesker (og ikke skjønner jeg hvordan! da jeg var elev, hadde jeg vel ikke hørt om designervesker engang!) kan det jo ikke være kvalitet!
Nå skal det sies at de ikke er de dyreste på markedet – men heller ikke de billigste.

Som en stor fan av Kors og hans brukbare, enkle og feminine design, har jeg også noen vesker. De holder i vær og vind, også til meg som slenger de rundt og møkker de til iblant. Jeg ser at de tåler en støyt.

Ellers er jo smaken som baken – delt, i grunn, og det er jo smak oog behag hva slags veske man vil ha slengende rundt armen.

Hva tenker dere? Er det harry når mange nok har de? Hvor går grensen der? Kan man velge å kjøpe noe fordi man liker det, ikke bare for å «flashe» med logoen slik noen påstår?
image

Comments

comments

Sonja Gundersen Durand: Det har blitt sagt mang en gang at Sonja passer så godt som terapeut og som yogalærer, fordi hun har et så rolig og vennlig vesen. Merkelig da, kanskje, at hun har fått så store problemer med å sove om natta. Typisk eksempel på kvinner i dag, muligens? Hun har lyst til å gjøre alt, særlig dersom det omhandler skole eller reising....eller jobb...eller yoga...eller.....:-) Så nå har hun også blitt nyklekket moteblogger og artikkelskribent, for diktene hun skriver blir man ikke rik av:-) Blogger på www.sonjadurand.com

6 Comments

 1. Anine

  juni 17, 2014 at 09:29

  Kjøpte meg en slik Kors-veske ifjor. Jeg kjøpte meg den fordi den var fin og er av bra kvalitet 🙂 Ifjor så jeg også en butikk med bare fake Michael Kors-vesker, så jeg mener at hvis man kjøper derfra, er det vel ganske klart at det bare er merket man ønsker å vise frem (sånn er det vel med alt som er fake). For meg gjør det egentlig ikke så mye at jeg ser flere med samme veska – det betyr jo bare at det er flere som synes den er fin 🙂

 2. Veronica

  juni 17, 2014 at 11:55

  Har man en ekte Michael Kors veske ala de du og jeg har så er det chic, men det er mange harry varianter ute å går også. Kjøper man fake er det definitivt harry! Jeg kjøpte min røde Michael Kors veske fordi jeg syntes den var enkel og fin, ikke fordi det er trendy og fordi alle andre har den. Tvert i mot valgte jeg fargen rød da jeg ikke har sett noen andre med den fargen 😀

 3. alessandra

  juni 17, 2014 at 17:46

  Who cares? 😉

 4. ~Lin

  juni 17, 2014 at 21:07

  Eg forstår at jo mer eg leser på nett og blader at eg er helt ut -eg aner knapt nok hva som er trendy, hva som er hop and hot and whats not -hudpleie derimot…..da vet eg hahahaha

  syns egentlig at folk må få kjøpe det de liker -om det er trendy eller ei 🙂

 5. Maria Terzan

  juni 25, 2014 at 17:54

  Harry er det nok ikke, men mange skal ha det på grunn av logoen, det er «in» – og ja skoleelever flasher de rundt støtt og stadig. Syns noen modeller er fine, og de er ikke spesielt dyre heller. Så det er vel som med alt annet at de fleste som ønsker å ta seg råd til det, gjør det. Vi har jo mobiler som koster 6-7 tusen…og de varer ikke lenger enn veskene… hm…

 6. Kaia

  juli 25, 2014 at 19:59

  Jeg er vel en av de skoleelevene som «flasher de rundt», og jeg begynner å bli dritlei av michael kors. Jeg kjøpte veska for ca 1 1/2 år siden før det ble populært i Norge fordi jeg ville ha en dyr veske (ikke døm meg, dere husker vel merkepresset på ungdomskolen) som ikke var så kjent eller tacky. Nå får jeg stygge blikk sendt etter meg på tbanen og en tilfeldig dame kom faktisk bort til meg og skjelte meg ut fordi hun mente jeg var for ung til å ha en så dyr veske. Kan ikke folk passe sine egne saker, jeg driter i andres vesker og da kan drite i min…

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.