iknowthatmagazine.com

BIKINI-KROPPEN 2014 ER KLAR!

Mens du sikkert blir bombardert daglig med triks og knep for hvordan komme deg i form til Bikini Kroppen, 2014 – eller BK2014 som jeg har hørt flere kalle det, så ville jeg bare gi deg en litt annen inspo.

En som viser hvordan stranda faktisk ser ut, og kommer til å se ut – full av deilige kropper i forskjellige størrelser, former og badetøy.

Det er fint å trene, spise det man føler er riktig for en og sette seg mål – fordi man vil, men ikke fordi man må. Må man være sunnnere så er det en helt annen ting som ikke burde ha noe med utseendet å gjøre.

Hvor mange somre var jeg ikke på stranda i en størrelse 42 før jeg fylte 20 og ikke ville sittet på håndkle med bena i kors som «alle andre», fordi da ville magen min rullte seg sammen? Irritert tittet bort på andre jenter, kvinner – med tydelig større størrelse enn meg selv og ikke forstått hvordan de ikke brydde seg om celulitten her og valken der?

Heldigvis kom svaret med årene – de var for opptat med å kose seg og nyte studen.

Det er og blir mye mer gøy å løpe og hoppe ut i vannet, enn å liste seg på tå slik at ingenting disser; punktum finale.

Kalender og badetøy fra www.swimsuitsforall.com:

badedrakter i alle større størrelser

 

badedrakter i alle større størrelser X badedrakter i alle større størrelser VIII badedrakter i alle større størrelser VII badedrakter i alle større størrelser VI badedrakter i alle større størrelser V badedrakter i alle større størrelser IX badedrakter i alle større størrelser IV badedrakter i alle større størrelser III badedrakter i alle større størrelser II

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

2 Comments

 1. katrine

  juni 2, 2014 at 18:47

  Jeg har en kropp og jeg har en bikini, mer trenger jeg ikke. Eller som min far så fint sier det, rund er også en form 😉

  • Tove Eggen

   juni 2, 2014 at 19:04

   Haha – hør,hør! Far din er en vis mann 😉

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.