iknowthatmagazine.com

Men så du sminken på Jenny Skavlan for Porto Brazil?

Sjansen er stor for at du har sett et bilde eller tjue av bikini-modeller spradende rundt på det som ligner en flytende catwalk på Tjuvholmen, som elegant blir sprutet ned (opp) av vann.

Alt du kan tenke på er så klart «Lurer på om det var kaldt», men etter at den umiddelbare influensa-bekymringen har lagt seg, og bikiniene har blitt fortært og diskutert i det uendelige, så er det egentlig kun sminke, negler og hår vi (les: jeg) er opptatt av!

Cathrine Stabel fra L’Oréal Norge var på plass for å overse teamet fra Maybelline New York mens de sminket modellene i nydelige toner, på en litt tilfeldig vakker måte – og la meg bare si det sånn; jeg bruker fleeere av disse produktene selv så det kommer til å bli en FIN-fin sommer 😉

20140523-093943-34783729.jpg

Dette sier Stabel om sminken:

Looken i seg selv er basert på inspirasjon Jenny selv har satt sammen, hun ønsket en frisk og fin look som ikke var for pyntet med referanser til strand og sommer med et sporty, men sofistikert uttrykk.

Med sommeren kommer det ofte en del gyldne farger og varme toner, en frisk hud er i fokus og nude eller friske, rosa lepper.

Basen for makeupen er en god hudkrem som gir masse fukt og ideelt sett også solbeskyttelse.

Deretter brukes BB-creme sammen med litt foundation.

Til hverdags, når man ikke skal stå under en blitz, er det perfekt å kun bruke BB-creme nå i de varme månedene. BB-creme hjelper til å fukte huden, gir et lett dekkende resultat som lar huden puste og i tillegg har de fleste BB-cremes også solfaktor.

Som highlighter er Baby Lips Hydrate brukt, den gir et fint skinn på huden som er diskré. Baby Lips er i utgangspunktet en leppepomade (med SPF 20), men det er perfekt med produkter som kan brukes til flere formål, mer plass i veska!

Bryn er ryddet på plass med øyebrynsblyant og øyebrynsmascara, disse produktene gir svak farge som fyller ut brynene og hjelper til å holde formen på brynet igjennom hele dagen.

produkter maybelline jenny skavland (800x693)

Øynene er gitt en variant av smokey-eye med Color Tattoo fargen On-and-on bronze. Denne gir et intenst blikk med lett bronsefarget skimmer, men er mye lettere enn smokey-eye med svart eller grått.

Denne looken er enkel å legge da produktet kan duses ut med fingrene og er perfekt til hete sommerkvelder. Øyevippene har diskret volum og mascaraen som er brukt er Maybelline Go Extreme. Color Tattoo Eternal Gold er brukt som highlighter på øyet.

På leppene er det brukt forskjellige referanser av leppepomaden Baby Lips. For litt farge er det brukt Pink Punch, en lys, rosa nyanse. For litt dypere rødfarge er fargen Cherry Me brukt og for et mer naturlig uttrykk er det lagt Peach Kiss i nude.

Neglene var det Essie som stod for og de brukte neglelakken ‘sand tropez’ på negler og tær til alle modeller. Det er en nude farge som er superlekker til solbrun hud.

 

essie

 Hva syntes DU om Jenny Skavlan sin kolleksjon for Porto Brazil, visnigen og sminken?

 

jenny skavland

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

2 Comments

 1. Eva Helen

  juni 5, 2014 at 22:57

  Takk for tipsene .
  Ja jeg så litt av visningen på tv.Hun er flink til det hun lager og en elegant vakker dame.Syns plaggene var altfor knøtte smått på modellene og hadde forventet meg bedre. Hvis hun hadde laget plagg som hadde passet flere kroppsfasonger ,enn modell kropp med «mikro» plagg,så hadde hun gjort større suksess

 2. Eva Helen

  juni 5, 2014 at 22:59

  obs…så ikke sminken hennes hehe

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.