iknowthatmagazine.com

DO THIS DON’T: GJØR HUDPLEIE-RUTINEN PÅ JOBBEN!

Det er en del grunner til at jeg sjeldent hverken sminker meg eller utfører much-needed hudpleie hjemme om morgenen.

 • Jeg liker å sove helt til jeg MÅ stå opp
 • Jeg klarer aldri å finne matbokser, egne bukser, barnesokker eller kontaktlinser i tide til å rekke noe annet
 • Jeg gidder ikke stirre så lenge på meg selv om morningen

Dere som står opp 2 timer før dere skal av gåre, koser dere med kaffe, avis, litt nyheter, lang dusj etc etc gofudgeyourself – I ENVY YOU!

Jeg er relativt kjent (minst 5 mennesker er klar over det) for å sminke meg på bussen, metroen, i bilen, på kafé – ja, alle andre steder enn hjemme på eget bad.

Men så er det jo mange dager, flest egentlig, hvor jeg ikke sminker meg i det hele tatt og det er nettopp disse dagene det er helt genialt å utføre en mini-hudpleie på jobben!

Gjerne med en gang du setter deg ned, hvem vet – kanskje kom du 5 minutter for tidelig fordi du droppet halvparten av hygienestellet den morgenen?

Oppbevar et lite stæsj med produkter som renser, styrker, hydrerer, pleier og lindrer huden – det er en FANTASTISK måte å starte dagen på!

Man føler seg liksom litt piggere og raskere, og klar for å gå igjennom kjedelige dokumenter, maile ørten kunder eller like’ en hel haug av ting man egentlig ikke liker på Facern.

 For litt inspo, I bring to you – mitt hellige hudpleierituale!

hudpleie skjønnhet på kontoret (800x693)

Hvis jeg ikke har vaska trynet en gang, og har enten rester etter fuktighetskrem fra kvelden før – evt. sminke, fjerner jeg dette med sminkeservietter og følger HELST opp med litt vann for å skylle av. Så tyr jeg til bestevennen min, Daily Peel Pad fra MD Formulations (og husker solkrem med høy faktor før ute-lunsj), etterfulgt av min nye favoritt Hydralauron Serum fra Indeed/Boots Apotek som jeg sverger gjør ett eller annet med huden min, er bare ikke helt sikker på HVA enda, Og til slutt litt leppepomade fra EOS, som jeg legger godt ute av synet etterpå slik at jeg ikke påfører for mye i løpet av dagen. Det holder med en gang.

hudpleie skjønnhet på kontoret II (800x693)

En gang i uka (mandag…duh) bruker jeg de fantastisk deilige og avkjølende Eyes by ToGoSpa. Jadda, jeg sitter der og jobber med disse på i minst 15 minutter – no shame! og etterpå, eller uansett smører jeg på litt Re-Nutriv Ultimate Countoring Eye Lift fra Esteé Lauder – genial! Til slutt min nye sommer-fuktighetkrem Elixir 7.9 fra Yves Rocher.

hudpleie skjønnhet på kontoret III (800x693)

Har jeg en fersk kviser, låser jeg den inne med Clear Difference Targeted Blemish Treatment fra Estée Lauder, Huden hydreres godt utover dagen med ansiktsvann – som jeg er lettere hekta på OG beskytter meg fra den slemme pc’en, Omega 3 må man jo ha – spesielt når de kommer i pakning for skjønnhet (selvbedrag). Og voila – 2 minutter senere (20 hvis man bruker Eyes) så er jeg skinnende ren, glødende og UTROLIG fresh!

Let’s get to work!

photo 4 (3)

 

Har DU noen skjønnhetsrutiner på jobben? Eller andre steder? Ville du gjort dette på DIN jobb? I wanna know! 🙂

 

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

8 Comments

 1. M

  mai 20, 2014 at 17:44

  Jeg veit dette er helt of topic, men tenkte du var en mulig person å spørre. Har nettopp mistet en som stod meg svært nær og trenger tips til vannfast flytende eyeliner og mascara (helst ikke ned gummibørste for det funker ikke for meg). Og da tenker jeg skikkelig sånn grine-vannfast, ikke sånn «få en liten splasj vann i ansiktet»-vannfast. Har du noen tips? Og btw, iktm er superbra!

  • Tove Eggen

   mai 20, 2014 at 18:40

   Uff da, veldig leit å høre – kondolerer <3 eyeliner er tricky, men teater eyeliner som kryolan skin pen som de selger på visage i Oslo sitter helt fast. Jeg er selv allergisk mot vannfast maskara så er ikke så god på hvilke som faktisk funker best, men kanskje Lin kan hjelpe? Produkt-mirakelet vår 🙂 god klem

   • ~Lin

    mai 22, 2014 at 13:58

    Tove 🙂 veldig hyggelig sagt av deg 🙂

    Kjære M veldig lei meg for at du har mistet en som sto deg næ 🙁
    Håper du kan etterhvert huske de gode tingene og ikkje bare sorg <3

    Eyeliner som sitter hele dagen om du ikkje bo i Oslo,men har tilgang til HM, VITa, Cubus ol så har du Loreal sin INFALLABLE EYELINER md skru Og Duoliner

    Eller de med tusjtip hos IsaDora -finnes i 4 forskjellige varianter.
    Mange av de med sånn tusjtip er vannfste eller oppfører seg slik så test dem i butikken og be om å få fjerne med vanlig fjerner, går det ikkje av,men trenger olje er de vannfaste.

    Mange liker Rocket maskara fra Maybelline, denne er også i vannfast.
    som Tove bruker eg aldri vannfast pga slitasje og lett allergi på øynene,men IsaDora har også etpar vannfaste maskaraer og maxfactor har en med duo børste. Ene er maskara og andre er en slags segl som gjør at maskaraen blir vannfast.

    Har du flere spærsmål må du bare spørre.
    Håper dagene blir blir bedre <3

 2. Marte

  mai 20, 2014 at 18:36

  Hei! Praktisk å ordne ansiktet på jobb! 😉 Er det best å bruke MD sine daily peel pads på morgoen eller kvelden?

  • Tove Eggen

   mai 20, 2014 at 18:41

   Veldig praktisk! De er vel kanskje best om natta fordi man ikke burde utsettes for direkte sollys etter bruk, men jeg har ikke hatt noe problem og bor tross alt i en veldig solfylt by 😉

   • Marte

    mai 20, 2014 at 19:09

    Ok! 🙂 Takk for tips 😉

    • Marte

     mai 20, 2014 at 20:20

     Har brukt dei før, for eit år sidan, kanskje. Og har skaffa meg dei på nytt nå! Kom i posten i dag 😉

 3. Tone

  mai 22, 2014 at 20:35

  Steller neglene på jobb. Sitter ofte i telefonen og da er det perfekt og påføre neglbåndsfjerner, olje og ikke minst file de. Dropper neglelakk 🙂

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.