iknowthatmagazine.com

17 MAI: FOR OSS UTEN BUNAD

Jeg kommer i samme 17. Mai-knipa hvert eneste år: JEG HAR INGENTING Å HA PÅ MEG!

Kjole? Skjørt? Jobbebukser? Valgene er jo så mange – dog noen mer logiske enn andre, og jeg irriterer meg fortsatt grenseløst over at jeg ikke gråt meg til en bunad til konfirmasjonen.

Men, så ville jeg aldri hatt mitt fantastisk koole konfirmasjonsbilde iført langt sort skjørt med split, rød mesh-hettegenser fra BikBok, fotsid blazer og joggesko hvis jeg hadde hoppet på bunad-safern heller. For et syn! (Note to self: finn frem de ørtentusen takkekortene jeg aldri sendte ut og le godt).

For litt av moroa med 17. Mai er jo tross alt å kle seg for anledningen.

Blir det regn? Sol? Østavind? Man vet jo aldri! Og det er her den værsyke nordmannen i oss viser seg fra sitt beste, for ut å gå i tog skal vi – og helst døtte neppå pølse og is til den store gullmedaljen, før vi hiver oss løs på Cavaen.

I år skal jeg ikke være i Norge, men i Barcelona hvor jeg tross alt bor. Invitasjonen til hagefest hos den Norske Konsul ligger fortsatt ubesvart i innboksen, for jeg har jo tross alt ikke bestemt meg for antrekk enda.

(Nå kunne jeg glatt latet som om at jeg er så viktig at invitasjoner fra konsuler er hverdagskost, men det er strengt tatt bare fordi jeg er en av få som har registrert seg på konsultatet her i Barca – alle blir invitert!)

Så jeg drømte meg litt vekk på Zalando i går i håp om å finne inspirasjon – enten til noe jeg allerede har, eller for å se sjansen til å øke garderoben nok et hakk (som tilfeldigvis nekter å åpne seg i dag – er det et tegn?).

 

 KORT, ROMANTISK OG PRAKTISK

17 mai kjole bryllupsskjole korte kjoler (800x578)

 

1. Hvit ermløs kjole fra Little Mistress kr 699,  2. Hundemønster-kjole fra Mint&Berry kr 569,  2. Hvit skaterkjole fra Mint&Berry kr 479,  4. Tubekjole fra Fornarina kr 1145, 5. Blyantskjørt-kjole fra Dorothy Perkins kr 399,  6. Hvit side-dip kjole fra Swing kr 1595, 7. Stripete a-formet kjole fra Selected Femme kr 399,  8. Ryggsekk fra Even & Odd kr 399, 9. Blyantskjørt-kjole fra Mint&Berry kr 599  10. Veske fra Anna Field kr 399.

 

MØNSTER-LADY

17 mai kjole bryllupsskjole lange kjoler kort kjole (800x578)

1. Hvit og blå kjole fra René Derhy kr 899, 2. Kjole fra Anna Field kr 479,, 3. Kjole fra Pepe Jeans kr 899, 4. Skatekjole med vevd front fra Even & Odd kr 479

 

GUDOMMELIG LANGT

 

 

 

17 mai kjole bryllupsskjole lange kjoler maxikjole (800x578)

 

1. Kjole fra Little Mistress kr 999, 2. Ferskenfarget kjole fra Kala Berlin kr 949, 3. Hatt fra Esprit kr 399 , 4. Sort lang blondekjole fra Young Couture by Barbara Schwarzer kr 2095,  7. Håndveske fra Michael Kors kr 999  6. Maxikjole med ermer fra Young Couture by Barbara Schwarzerkr 3555 (salg!),  8. Chain Veske fra Michael Kors kr 1695.

 

SKJØRTEFIN

17 mai kjole bryllupsskjole skjørt maxiskjørt (800x578)

 

1. Maxiskjørt fra Glamorous kr 549, 2. Dip-skjørt fra Ralph Lauren kr 1095  3. Blomstrete maxiskjørt fra Mint&Berry kr 569.

 

MINE FAVORITTER

de fineste kjolene og veske til 17 mais (800x578)

 

1. Kort coctail-kjole fra River Island kr 699  2. Hvit coctail-kjole med gulldetalker fra Virgos Lounge kr 969, 3. Blyantskjørt-kjole fra Mint&Beery kr 479 , 4. Dip-kjole fra Swing kr 1195,  5. Hamilton veske fra Michael Kors kr 3195, 6. Solbriller fra Le Specs kr 399.

 

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

1 Comment

  1. Sonja Durand

    mai 13, 2014 at 13:20

    Her var det mye fint altså…og jeg elsker jo kjoler:)

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.