iknowthatmagazine.com

VIL DU VÆRE SOLIDARISK SMINKEFRI MED OSS I MORGEN?

I morgen skal undertegnede, modellen Siri Tollerød, psykologen Kristin Spitznogle og fotografen bak facebooksiden «Ærlige Selvportrett» stille til sminkefri-debatt på GoD Morgen Norge i 9.30 tiden – juhu!

Dere som har fulgt meg en stund vet hvor viktig det er for meg at kvinner ikke føler at sminke er en nødvendighet; noe de ikke kan gå ut av døra uten.

For meg å stille uten sminke er ingen sak, ha – dere har sett meg utallige ganger uten allerede ( dog ikke i sterkt tv-lys…haha).

Så – er DU med?

20140501-201256.jpg

Men det er en ypperlig anledning for meg å be om solidarisk støtte, eller som designeren Kristine Vikse kalte det på Instagram for få sekunder siden, en Be who you are kampanje!

Så føler du for å starte fredagen sminkefri, snapp et bilde og hashtag det #jegerikketøffbareærlig #sminkefri – fordi man er ikke tøff bare fordi man går uten sminke, man er bare ærlig!

Og husk at både flatterende og ikke så flatterende men desto morsommere bilder er lov, begge to helst i min bok! Haha 😉

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

2 Comments

  1. Rikke

    mai 2, 2014 at 21:19

    Jeg var med men har dessverre ikke instagram #sminkefri #jegerikketøffbareærlig 🙂

  2. ~Lin

    mai 3, 2014 at 15:29

    er mange ganger i uken sminkefri, desverre heller ikkje insta snaapchat eller FB tilhenger så har ingen av delene,men støtter alt eg kan :))

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.