iknowthatmagazine.com

HVORDAN LIGNE MEST MULIG PÅ CHRISSY TEIGEN

For noen dager siden…ok, for noen MÅNEDER siden spurte jeg dere om hvilken sminke jeg skulle kopiere fra årets Grammy utdeling.

Flest stemmer gikk til Rita Ora med sin herlige lilla smoky eyes, som du kan sjekke HER.

Men utrolig mange ville også se en video på Norske Chrissy Teigen sin sminke, og det var jeg heeeelt enig i – så den har jeg lagd. Også for noen måneder siden. Og først fått lasta opp i dag…jaja, sånn går no dagan til en freelancer med 5 faste jobber 😉

chrissy teigen sminke (800x500)

Sminken er i allefall lekende enkel – uten at det betyr at man kommer til å ligne på dama til John Legend (Teigen, altså). Men det jeg kan garantere (med mindre du stikker maskarakosten i øyet og saksøker meg, da garanterer jeg ingenting), er at denne sminken er en som absolutt ALLE kler.

Den bare drar frem trekkene og en naturlig glød i huden.

MEN – obs.obs, cluet er å legge litt og litt produkt. Det sier jeg vel alltid, men er spesielt viktig til denne looken.

Hvis du kliner på med mørk øyeskygge, bronzer og rouge så vil sminken til Chirssy Teigen aldri se helt riktig ut.

før etter chrissy teigen sminke (800x500)

Jeg har heller ikke brukt så mye concealer. Jeg liker at looken er litt «inngått» – hvis man dekker alt for godt og lysner under øyne, blir dette fort en Kim Kardashian look. Og tro det eller ei, så er det ikke alltid man vi se ut som Kimye…

Husk å pleie huden godt før start, og en fuktighetsgivende primer er også på sin plass.

Håret rakk jeg dessverre ikke fikse, igjen var denne spilt inn en lørdag kveld etter undervisning på Tone Lise Akademiet, så istedenfør prøvde jeg på klønete vis dandere håret til å minne om Chrissy…Did it work? Did it?? haha

chrissy teigen sminke II (800x500)

Det er faktisk ikke såååå mange produkter som skal til for å gjenskape denne looken heller:

Men hvorfor fortelle når dere bare kan se det selv – SNURR FILM!

You see? Easy-peasy!

Men helt seriøst, lov meg at dere prøver denne sminken fordi den ER så fin! Og hvis dere er ekstra flinke, kommer det en Angelina Jolie video straks også (som er filmet for lengst den også)!

sminke som chrissy teigen tove eggen iknowthatamagazine (800x500)

chrissy teigen sminke III (800x500) chrissy teigen sminke stegene (800x500) front chrissy teigen youtube (800x500)

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

9 Comments

 1. Ingrid

  april 30, 2014 at 09:49

  Det var en veldig fin sminkelook. Og du ser råkul ut i denim på denim! Kan du ikke begynne med flere outfit-bilder? Jeg synes du har en bra stil 😀

  • Tove Eggen

   mai 2, 2014 at 21:24

   Tusen takk for det, Ingrid – note to self; legg it flere antrekksbilder (men jeg lover ikke fancy crispy hvite moteblogger-bilder 😉 )

 2. Marte

  april 30, 2014 at 13:05

  Den sminka blei superfin, Tove! 😀 Den må testas ut snart!! 🙂 Huda blei fantastisk!

  • Tove Eggen

   mai 2, 2014 at 21:23

   Takker og bukker, Marte – og så vil jeg seff se bilde! @iknowthatmagazine #iknowthatmagazine 😉

 3. Helene

  april 30, 2014 at 14:16

  Veldig fin og inspirerende sminkevideo, du er flink 🙂
  Jeg tenker å kjøpe meg den «Make Up Store Nude Eye Pencil», etter å ha sett den i videoen din. Sitter den lenge på våtlinjen?

  • Tove Eggen

   mai 2, 2014 at 21:22

   Jeg syns den sitter ypperlig, MEN våtkanten er veldig forskjellig bare så det er sagt 😉 let me know how it goes!

 4. Lise

  mai 5, 2014 at 12:30

  Heihei Tove!
  Jeg lurer på om du har noen tips i forhold til å rette opp skjevheter i ansiktet med sminke? Funker dette bra med sculpting? Og når det kommer til ett øyelokk som ser mer «sløvt» ut enn det andre, er dette noe man kan sminke likere? Og til slutt munnen, ser det veldig fake ut hvis man prøver å rette opp munnen med lipliner og leppestift?

  Håper på svar da dette tærer veldig på selvtilliten..

 5. Anne Katrine

  mai 30, 2014 at 08:57

  Tusen takk for fantastiske sminkevideoer!!!! Er innom jevnt, og har kjøpt en del sminkeprodukter etter din anbefaling. Takk!!! Det er så lett å gå seg helt vill i alle merker og produkter. Gleder meg til flere videoer av sminke og klær fra deg. Og hva med litt tips til oss i 40-åra???
  Mvh Anne Katrine

  • Tove Eggen

   mai 30, 2014 at 11:50

   Så gøy å høre Anne Katrine! Det kommer flere sminkevideoer fremmer så bare å følge med, å klart vi kan komme med tips for aldersgrupper også 🙂 jeg har styrt litt unna det fordi jeg ikke ønsker å «låse» noen inne i en stil etter alder, men siden du spør så skal du jo få 😉 klemme fra Tove

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.