iknowthatmagazine.com

LESERNE TESTER: ANASTASIA DIPBROW

Hello, eyebrows!

Jeg har alltid misunnet dem med perfekte bryn  fordi da trenger du så lite annen sminke (litt som sko eller vesker og hvor stor forskjell de kan gjøre for et kjedelig antrekk).

Jeg har det jeg kaller mongobryn da det ene vokser i alle retninger, mens det andre er relativt samarbeidsvillig. Jeg har lyse bryn (men er fan av mørke), så jeg farger dem.

Farging hjelper kun på selve… fargen, men ikke på brynformen eller buskaset!

Jeg tror jeg kan si at jeg har prøvd alt av øyebrynssminke- fra penner til pudder til gudvethva, og det har blitt helt greie resultater (etter å ha holdt på i 15-20 min. KUN på bryn…).

Men så kom jeg tilfeldigvis over produktet Dipbrow fra Anastasia Beverly Hills  – LYKKE!!! Jeg har aldri noensinne vært så happy for å ha prøvd et nytt sminkeprodukt noen gang (jeg prøver endel). Og aldri har jeg blitt så overrasket over hvor lett det er å jobbe med, og hvor fantastisk fint resultatet blir – på 5 minutter!!!

Anastasia har utallige varianter med øyebrynssminke, men jeg er ikke lenger så god venn med hverken penner eller pudderfarger, så jeg gikk for dipbrow (en våt øyebrynsfarge i en liten, lekker krukke) som påføres med pensel i samme serie. Fargen jeg bruker er Chocolate og pensel nr. 7.

Dipbrow koster 249,- og det samme gjør penselen på Kicks. Pensler er stort sett dyre, og når du kjenner på den, så vet du at du ikke kan bruke en annen type – de er ikke tynne eller stive nok. Dipbrow er ekstremt drøy i bruk, du trenger bare bitte, bitte litt!

IMG_7559 (640x427)

How to do it:

 • Børst brynene i form med børsteenden
 • Dypp penselen FORSIKTIG (den er superdrøy og det blir penere om du bygger farge) i krukken og tegn opp brynet på undersiden (ca 0,5 cm fra brynets start og helt ut til brynets slutt). Det samme gjør du på toppen av brynet. Vær lett på hånden, da blir det penere (jeg har nemlig gjort begge deler, ikke bra…)
 • Fyll inn fargen
 • Børst brynet med børsteenden igjen for å dra fargen litt utover og for å «myke» opp linjene.

hvordan bruke dipbrow fra anastasia (453x640)

Det geniale med dipbrow er at du kan endre øyebrynsformen din totalt, uten at det ser superfake ut.

Har du mer eller mindre rette øyebryn, men ønsker å ha dem buet, så tegner du bare en bue istedenfor å følge brynet (pass for all del på å ikke overdrive!), og fyller inn med farge.

Har du nappet for mye, så fyller du inn med farge der du skulle hatt det. Når du fyller inn farge, så er det akkurat som at du tegner små hår (om du er lett på hånden vel og merke), og det er dette som gjør at dipbrow er så mye penere enn alt annet jeg har prøvd.

Prøv det ene brynet med dipbrow og det andre med din vanlige blyant – you’ll be amazed!

Dipbrow sies å være vannfast, men jeg har ikke testet det fullt ut. Jeg har dusjet med den uten at den rant eller smittet av, men jeg klappet kun brynene forsiktig med håndkle. Har også sovet med den, og brynene var like fine dagen etter! (måtte bare børste dem litt, hehe)

Resultatet til dipbrow blir så mye mer ekte og utrolig mye finere enn med noen annen øyebrynssminke jeg har prøvd! Jeg kan ikke få rost produktet nok, I’m in love! Helt seriøst så føler jeg meg mer fresh med mine «nye» bryn enn jeg har gjort på lenge!

Hvem trenger vel øyesminke når man har perfekte bryn?? WoopWoop!

– Beate Daaland @beatesunivers

Comments

comments

Iknowthatmagazine.com er stedet hvor ALLE kvinner, jenter, ladies kan ta turen og bare slappe av - le, gråte, lære og engasjere seg. Vi tar oss selv veldig lite høytidlig – men jobber hardt for at dette er magasinet som du faktisk VIL lese hver eneste dag.

3 Comments

 1. Sonja Durand

  april 25, 2014 at 07:13

  Så utrolig fint det ble! Men du har en flott påføringsteknikk og da, må jeg si…tror jeg må øve meg litt:)

 2. ~Lin

  april 25, 2014 at 14:09

  drittlekkert<3

 3. Alba

  mai 5, 2014 at 14:17

  Enig i at dette er et fantastisk produkt. Med litt øvelse går det som en drøm å få øyenbrynen slik du vil ham dem.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.