iknowthatmagazine.com

Dagens outfit: Blått, grått og sort

Det er så mange deilige farger i butikken, og kanskje har noen funnet veien hjem til klesskapet ditt (eller du har funnet noen frem fra de vintermørke klærne, det er ikke noe som er bedre enn å gjenoppdage klær man elsker:).

Jeg liker pasteller godt, men for de som synes det blir litt mye av det gode, så funker det fint å kombinere med mørkere farger. Det er også in med korte topper (crop-tops), og selv om man ikke er 15 lengre, kan det være kult, og særlig i kombinasjon med bukser eller skjørt med høyt liv.

image
Kast en jakke over skuldrene (det ER tross alt ikke heeeelt sommer enda:-) og du er weekend-ready!

image

Genser- Carven (liknende HER eller HER.
Skjørt- Vila (lignende HER).
Cape- Olsen Twins for Bik Bok (litt liknende HER eller HER.

(adlinks)

Comments

comments

Sonja Gundersen Durand: Det har blitt sagt mang en gang at Sonja passer så godt som terapeut og som yogalærer, fordi hun har et så rolig og vennlig vesen. Merkelig da, kanskje, at hun har fått så store problemer med å sove om natta. Typisk eksempel på kvinner i dag, muligens? Hun har lyst til å gjøre alt, særlig dersom det omhandler skole eller reising....eller jobb...eller yoga...eller.....:-) Så nå har hun også blitt nyklekket moteblogger og artikkelskribent, for diktene hun skriver blir man ikke rik av:-) Blogger på www.sonjadurand.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.