iknowthatmagazine.com

I GOT A COLOUR CRUSH ON YOU!

Sist dere hørte fra meg oppmuntret jeg dere alle til å kysse mer og jeg håper dere har både tungekysset og klina siden sist (det er vel kanskje egentlig samme greie, bortsett fra noe justering av tungebruk?).

For min del har det blitt en frosk eller to å tilføye på listen over frosker som aldri ble til prinser (Damn you Disney!), men jeg gir ikke opp froske prinsejakten på grunn av bagateller.

En relativt viktig ting når det kommer til kyssing er det verktøyet vi bruker til å kysse med; Lepper!

Det er ganske kjipt å kysse noen som har så tørre lepper at huden på leppene nærmest flasser av. Been there, done that. Neida. Men kan tenke meg at det er ganske kjipt!

Skrubbing av lepper, leppe-primer, lipgloss, blistex, rosa lepper, røde lepper, oransje lepper.. I’ve tried it all! Sminkebudsjettet mitt brukes ofte opp på leppestifter og så sitter jeg der med dårlig hud og fine lepper.

Skjønnhetsproduktet jeg ikke klarer meg uten er nemlig leppestift, og jeg er overbevist om at farge på leppene er det eneste som kan redde meg på en dårlig dag.

-Dèt og supermann. Helst naken.

Now lets focus!

IMG_0962
The Body Shop pre-lanserer i morgen Colour Crush Shine Lipstick, en ny leppestift-kolleksjon med fantastisk glans og marulaolje som sørger for å mykgjøre og fukte leppene.

I tillegg har jeg fått lov til å teste lebestiften før lansering. Hurra!!

Jeg er allerede en stor fan av deres Colour Crush Lipstick som er tilnærmet perfekt og var derfor spent på om den nye kolleksjonen ville bli alt for klissete og blank. Jeg er nemlig ikke så glad i gloss!

IMG_0965

En av grunnene til at jeg liker The Body Shop er deres bevisste samfunnsansvar. The Body Shop tester ikke på dyr, og har siden 1987 forpliktet seg til rettferdig handel via Community Fair Trade. Du kan lese mer om dette her.

Leppestiften ble testet i dag, og jeg er imponert over konsistensen.

Det føles nesten som å påføre leppepomade på leppene, og den tilfører både fuktighet og glans uten å bli klissete eller for blank. Til tross for sterke farger er den veldig nøytral og mye mer naturlig enn mange andre leppestifter.

IMG_2989
For å teste holdbarheten på den nye lebestiften forsøkte jeg å lure en kompis til å utføre en klinetest, men jeg fant fort ut at han har dame og at en klinetest kan få fatale følger. Derfor tok jeg den på før jeg la meg igår kveld, og våknet idag med rosa lepper, riktig nok med mindre glans enn ved påføring.

Approved – med andre ord!

Comments

comments

Nastaran ler høyt, snakker høyere og fyller hele rommet -med både kropp og karisma. Hun glemmer ofte at døgnet kun består av 24 timer, og forsøker stadig vekk å finne kreative løsninger på hvordan hun kan redde verden. En håpløs romantiker som har sett altfor mange Disney filmer der prinsessen blir reddet av en prins, noe som selvfølgelig har påvirket virkelighetsoppfattelsen og sørget for skyhøye krav til menn. I tillegg til å skrive for Iknowthatmagazine, driver hun plussize-bloggen CurvesAndI.com, er superkvinne på deltid og dagdrømmer på heltid.

3 Comments

  1. Veronica

    april 4, 2014 at 09:46

    Haha, det høres ut som den perfekte leppestiften 😀 Og hvis man kan kysse uten at det smitter over på partneren, så er jo ingenting bedre enn det, selv om det er litt søtt at det gjør det og da 😛

  2. Pingback: HERREJEMMINI – VI FYLLER 1 ÅR OG FEIRER MED GAVEDRYSS TIL DERE! - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.