iknowthatmagazine.com

VI DIGGER: TRENDENE FOR VÅREN 2014

Trendene for vår og sommer 2014 er virkelig snille mot oss – nesten samtlige er anvendelige og svært kledelige for kvinnekroppen i alle sine former.

Vi du være uber-trendy denne våren, går du for etniske mønster eller helhvite plagg. En minimalistisk fremtoning på hår og hud er superhot, men en spennende kontrast er å slå til med en knall oransje leppe for å løfte det hele.

Når vi nærmer oss sommeren er det liten tvil om at crop-toppen, eller magetopper, kommer til å være i høysetet, og styler du den med sporty snitt og stoffer treffer du sommertrenden spot on.

Men på den andre siden så har vi også metalliske stoffer og embelished detaljer som tillater oss en langt mer feminin stil.

Fargemessig så har vi fortsatt mye å leke oss med for både vår og sommer 2014.

De hotteste fargene er desidert oransje, blått, gult og rosa. Blåfargen kan både være pastell eller i en dyp tone, mens de flare fargene burde være så knalle som mulige.

Syns man det blir for mye, kan man prøve seg på brente farger istedenfor som sennepsgul og oker eller pudderrosa.

En sikker vei til en slik fremtoning, er den monokrome looken – spesielt i en miks av sort og hvitt. Dette er jo egentlig juks da disse ikke er farger, men den klassiske stilen er hottere enn aldri før.

Vil du være tro til monokrom bruker du for eksempel en mørke-oransje blazer med en lyse-oransje bukse.

våryr i 2014 (566x800)

 

eksponert i hvitt (566x800)

 

monokromt (2) (566x800)

 

Men både vårens og sommerens trender byr så mye mer, og både nøkkeltrendene (hele looker) og detaljetrendene stiller med et hav av deilige motevalg:

 • Pop-Art
 • Slogans
 • Halvlengde skjørt
 • Gjennomsiktig
 • Jumpsuit
 • Stripete
 • Grafisk
 • Ruter
 • Heldrakter
 • Blomster
 • Kontor-skjorta
 • Blonder
 • Boyfriend Jeans

Hvilke trender satser DU på den sesongen?

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

3 Comments

 1. Rikke

  april 9, 2014 at 22:05

  Jeg stemmer for sort og hvitt! Det er så herlig lett å bruke Hihi

 2. Marte

  april 23, 2014 at 17:22

  Det begynner å bli varmere i været, og da kommer spørsmålet. Hva skal man ha på seg? Jeg er forholdsvist lav 1.60, og kraftig (ca str 44), og når det blir for varmt til å gå med bukse så sliter jeg litt. Jeg har noen kjoler som jeg liker å gå med, med det er jo ikke alltid det passer seg. Shortser synes jeg er vanskelige å finne, og skjørt som passer i livet blir ofte for lange. Det er jo ikke noe fint med et skjørt som stopper litt under kneet når man er såpass lav. Noen som har noen gode forslag? Eller tips om butikker som har fine shortser eller skjørt til lave fyldige jenter:)

  • Tove Eggen

   april 24, 2014 at 11:39

   I hear ya! Jeg elsker High-waisted strutte-skjørt på lave jenter, spesielt når man har ekstra former. Sleng på et belte og putt en bluse/tskjorte/topp ned i skjørtet som helst burde stoppe over knærne (dette er dagen man går for bokser/hipster-truse haha). Ellers er de nye shortsene fra Zizzi med blonder på siden nydelige, og tror de skal komme i samme som buksene deres – for høye og lave 🙂 MEN en fantastisk butikk er dorothy perkins i London (eller dorothyperkins.com) som har alle klærne i alle størrelse OG inndeling for høye og lave! DER håper jeg du finner noe 🙂 si ifra hvordan det går! Klemmer fra Tove

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.