iknowthatmagazine.com

DESIGNERE VI DIGGER: Pia Tjelta

Kan man strengt tatt si at Pia Tjelta er en designer – med sin første kolleksjon rett rundt hjørnet? Og kan vi si at vi digger henne, før de plaggene engang er ute i butikk?

image

Jeg tror jeg tør å rope et stort, rungende, JA! For dette var ikke dårlige greier for ei som er ny i gamet. Vel, hvis du liker kjoler, litt retro møter 2014, Mad Men møter high street fashion.

De skal ettersigende være i gode kvaliteter, laget i India, og en av kjolene skal visstnok ta 6 dager å lage (damn!)…da må man regne med å betale deretter, og kjolene som er designet i samarbeid med merket By Timo ligger fra rundt 2800 til 9000,- når de kommer i butikkene i løpet av april.

Jeg tenkte jeg skulle vinne i lotto og kjøpe alle…og en ny garderobe for å få plass til de så klart 🙂

 

image

image

image

image

image

image

image

Her kan du se Pia i sin egen kolleksjon (bak scenen):

Og HER kan man forhåndsbestille kolleksjonen.

Ja – hva syns dere? Flere som merker at hjertet slår litt ekstra fort av disse kjolene?

Comments

comments

Sonja Gundersen Durand: Det har blitt sagt mang en gang at Sonja passer så godt som terapeut og som yogalærer, fordi hun har et så rolig og vennlig vesen. Merkelig da, kanskje, at hun har fått så store problemer med å sove om natta. Typisk eksempel på kvinner i dag, muligens? Hun har lyst til å gjøre alt, særlig dersom det omhandler skole eller reising....eller jobb...eller yoga...eller.....:-) Så nå har hun også blitt nyklekket moteblogger og artikkelskribent, for diktene hun skriver blir man ikke rik av:-) Blogger på www.sonjadurand.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.