iknowthatmagazine.com

GIRL CRUSH: MIRANDA KERR

Girl Crush – alle har dem (håper jeg!).

Jeg forelsker meg i jenter – kvinner, hele tiden.

Det kan være pga fantastisk stil, utrolig styrke, fascinerende ansikt eller missunnelsesverdig hår – og gjerne alt på en gang så klart.

For noen er Miranda Kerr «hun Victoria Secret modellen som nettopp gjorde det slutt med Orlando Bloom».

Men jeg har digget Kerr, som forresten er ett år eldre enn meg selv, siden før hennes Bloom dager (jeg hadde foresten mad crush på dem som par også).

Hvorfor?

miranda-kerr-street-style-w724 (724x449)

Selv om det ikke burde finnes noen mal over hvordan en modell burde eller skal være, har Miranda for meg alltid representert en frisk skjønnhet.

Fyldige kinn med smilehull, slank kropp som så klart vedlikeholdes – men som fortsatt virker svært naturlig.

At hun har klart seg så godt både som modell og forretningskvinne, etter at hun som 13-åring vant en Australsk modellkonkurranse og landa coveret på bladet, er virkelig imponerende.

Det ble så klart, og med god grunn, en del haraball over at en så ung jente vant en massiv konkurranse med en så stor pris, men nesten 20 år senere har Miranda klart å holde hodet kaldt.

Hun har så klart  jobbet for alle de største designerne, alle tenkelige magasiner rundt om i verden og ikke minst har hun vært av de mest berømte Victoria Secret modellene.

Og fortsatt, i en alder av 31 (som er middelaldrende i motebransjen – I know; dustete), mamma og eier av eget organisk hudpleiemerke, Kora Organics, er hun en særdeles ettertraktet modell.

I fjor så vi henne i Mango kampanjene, og i år er Kerr aktuell i den herlige vår-kampanjen til H&M:

Som modell har hun den fantastiske kapasiteten til å portrettere både den naturlige «girl next door» skjønnheten, men mestrer også det androgyne og moderne som ikke er lett å mikse sammen.

Så det er mye man kan beundre når det kommer til frøken Kerr, men det jeg aller mest har siklet på de siste 8 årene er uten tvil garderoben og klesstilen hennes!

Hun mestrer dette med casual boho-chic, som også kan ha elementer av rock i seg eller business når det trengs.

Dette er med andre ord basis til den samme stilen som jeg  ønsker å ha mest mulig av selv.

miranda kerr hm (800x693) miranda kerr instagram (800x693) miranda kerr long dress (800x693)

Hva syns dere om stilen til Miranda Kerr? Hvilke stilikoner har dere? Talk to me! 😉

 

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

1 Comment

  1. Veronica

    mars 25, 2014 at 09:13

    Jeg elsker Miranda Kerr <3

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.