iknowthatmagazine.com

PÅ MED SOLBRILLAN!

Jeg vet ikke hvordan ståa er i Norge, men her i Barcelona steiker sola akkurat nå!

Og det passer meg ikke bare fint fordi jeg sårt trenger påfyll av D-vitaminer, men også fordi jeg endelig har funnet tidenes kuleste solbriller – og på Lindex av alle steder!

Joda, jeg har sikla på disse type 50/50 solbrillene siden Olsen-tvillingene sporta Chanel sine Half Tint i 2009 og motebloggerne claima den i 2012-ish.

Men jeg har en sånn rar greie for meg at jeg ikke klarer å bruke en trend som er altfor hott…

Enten må jeg være først ute (som jeg så klart konstant er…kremt) – eller vente til ståheien har lagt seg litt og jeg ikke må deale med å møte 10 andre jenter på vei til jobb med samme plagget, eller solbrille som det handler om denne gangen.

solbriller våren 20142 (800x500)

Jeg visste at brillene var überkoole, men jeg ante ikke hvor praktiske de er i tillegg!

I disse smartphone-dager er nemlig 50/50-brillen perfekt da man kan se ned på mobilen og faktisk se hva som står og deretter opp mot solen og fortsatt være beskyttet – genialt!

Nå som påsken står på tur og våren offisielt er i innmarsj, så har jeg så klart sikret med de kuleste solbrillene generelt denne sesongen og det går mye i pilot og big-ass solbriller for min del…haha…somethings never change…

photo 1 (480x640)

Her er mine solbrille-favoritter for våren 2014:

(Trykk på adlinks under bildene for å gå til nettbutikken)

Har dere funnet årets solbriller – hva er favoritten? Tell me cause I gotz to know! 😉

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

2 Comments

 1. Veronica Lauritsen

  mars 19, 2014 at 12:04

  De nyeste favorittene er et par blå/grønne ala de fra NLY der, kjøpt på Lindex 😀 Solgte unna de svarte fra Prada i fjor da de ikke passet ansiktet mitt, men fy så trist det var å selge de. Jeg er mest fan av Ray ban sine avitator passform. Ellers syntes jeg de runde du har var ekstremt kule !

 2. Janne Bådholm

  mars 26, 2014 at 14:12

  Nå har jeg jaktet etter nye solbriller – har nettopp begynt med linser og kan hive solbrillene med styrke – Hurra. Men finner ikke noen som er fine til mitt avlange firkanta ansikt…… 🙁
  Tips??

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.