iknowthatmagazine.com

HAPPY, HAPPY OVER MÅNEDENS GLOSSYBOX!

Endelig har jeg fått åpnet, testet, luktet og lekt meg med den siste Glossyboxen som har ligget å ventet på meg en liten stund.

Jeg vil jo ikke åpne disse eskene UTEN at dere får en live reaksjon må vite, så sjekk video under for hvordan månedens lille, som viste seg å være veldig stor, gave ble mottat hos meg:

Jeg ble SÅ imponert over denne! Jeg venter liksom litt på å bli skuffa over en eske, men det som er så fantastisk gøy med Glossybox så langt er at a) Testerstørelsene er store! b) De sender ikke bare ut produkter alle har i Norge, men nye spennende merker også – ting du kanskje ikke hadde testet selv, men som jeg i allefall digger å prøve.

glossy box norge februar oppakking (800x693) glossybox februar innhold (800x693)

Denne måneden fulgte det med:

Elizabeth Mott – It’s so big Volumizing Mascara:  Jeg hadde aldri hørt om dette merket før, og ble egentlig bare glad over å ha en liten maskara til reise som hadde kostformen jeg liker best på maskaraer. Nå har jeg testet den også og vippene blir virkelig laaaange, litt for lange for min smak, men så er jeg litt rar da. Den er veldig våt, men tørker utrolig raskt og separer veldig godt. Har du fyldige vipper og trenger mer lengde, kommer du til å digge denne! Har du korte og få vipper som meg, og vil ha lengde – så kommer du også til å like den. Jeg er mest ute etter volum selv.

 Karmemeju – Charcoal Konjac Sponge: En naturlig rengjørinssvamp som balanserer PH-verdien og mildt eksfolierer huden. Elsker den, brukt den hver dag siden jeg fikk den!

Sumita – Brow Set: Voksblyant for uregjerlige bryn. Veldig god kvalitet, ikke for hard og ikke for myk. Perfekt!

Yves Rocher – Elixir 7.9 Energy Day Care Cream for kombinert hud: Jeg elsker jo Yves Rocher, men hadde aldri testet denne før og den er FAB! Suuuuuper fuktighetsgivene og lukter helt nydelig! Prisen på akkurat samme størrelse som jeg fikk? 399 kr! Er ikke det crazybananas?? Men Yves Rocher har faktisk salg på den akkurat nuh for 199 kr hvis noen vil slå til!

Oral B Luxe Glamorous Shine Toothpaste: Skal ta bort missfarging, og vet du hva – jeg syns den gjør det! Litt som en peeling for tennene…hmm..vet ikke om det er bra, men mine missfargede tenner har ikke blitt sensitive, som de veldig lett blir, så – so far so good. Igjen var dette en vanlig størrelse.

Hvis du ikke har testet ut Glossybox enda, så syns i allefall jeg det virkelig er verdt det.

Man kan enten betale månedlig 179 kr per eske, eller lage et 6 mnd medleskap til 899 kr eller 12 mnd for 1679 kr. Om det er en gave til deg selv, venninne, datter, søster eller mor så er det fantastisk deilig med en liten skjønnhetspakke på døre én gang i måneden!

Nå gleder jeg meg bare MAX til denne månedes eske som inneholder 6 produkter istedenfor de vanlige 5!

glossybox mars (800x640)

Og en av dem er et produkt jeg har glede meg så til å prøve! Nemlig Anatomicals – Puffy The Eyebag Slayer Wake Up Under Eye Patches!

Puffy The Eyebag Slayer Wake Up Under Eye Patches

 

Utrolig greie å ha nå som pollensesongen er på full vei inn og jeg ser ut som en hoven fisk i trynet allerede – haha 😉

Noen som har prøvd disse?

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

7 Comments

 1. Veronica

  mars 17, 2014 at 08:00

  Var også fornøyd med Glossyboxen fra Februar 😀 Men enda mer fornøyd med denne månedens Glossybox! Jeg fant til og med favorittproduktet mitt :))

 2. siw

  mars 27, 2014 at 20:57

  Niesen min fikk 6 mndrs abonnement til jul, er superfornøgd. Må snart til å bestille til meg sjølv, fordi eg fortjener det 🙂

  • Tove Eggen

   mars 28, 2014 at 10:10

   Så snill tante! Skjønner godt hun er fornøyd, det er jo så gøy! Gleder nmeg så til neste 🙂

 3. Linda M

  april 23, 2014 at 11:15

  Hvis en leser på kommentarene inne på glossybox-siden vil en se at flere er svært misfornøyde med eskene fra glossybox, og det samme er jeg. Betaler ganske mye for å få prøvepakker som du ville ha fått gratis på et parfymeri. En annen ting er jo at glossybox ikke svarer på kommentarene. Synes og det er for dårlig å få månedens eske i slutten av måneden, synes leserne burde være oppmerksom på dette før de begynner å abonnere. Vet i ihvertfall at jeg ikke blir å fortsette mitt abonnement når det er over.

  • Tove Eggen

   april 24, 2014 at 11:42

   Uff da Linda, det høres jo ikke bra ut! Men jeg blir også litt forvirra fordi det er nettopp størrelsene på resterende som har imponert meg i tillegg til produktvalg… Men nå har jeg bare testet to som jeg har vist frem på iktm – har du fått de samme? Klemmer fra Tove

 4. Linda M

  mai 5, 2014 at 10:59

  Begynte abonnere i desember, så har fått 4 esker til nå, venter fremdeles på aprileska. Har etterlyst den så nå venter jeg spent på svar 🙂

 5. Pingback: MOTE & SKJØNNHET: NYHETER JUNI 2014 - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.