iknowthatmagazine.com

KYSS MER – LEV LENGER

Ifølge forskning bør man bruke mer tid på å kysse dersom man vil ha et langt liv med lite sykdom, mye sex og høy lønn.

Da jeg var liten var jeg overbevist om at man ble gravid ved å kysse. Det skyldes mest sannsynligvis den ene scenen i såpeserien Glamour der Brooke og Rich klinte foran peisen før det plutselig viste seg i neste episode at Brooke var blitt gravid.

Lite visste jeg at det var det som som skjedde ETTER klineseansen som resulterte i graviditeten. Jeg var for flau til å spørre mamma, og antageligvis ikke nysjerrig nok da jeg antok at jeg allerede hadde svaret.

Å kysse noen var derfor uaktuelt (Sorry til alle kjærestene mine i barnehagen som gikk glipp av masse kyssing pga dette!) og jeg var livredd da jeg hørte at noen av vennene til storebroren min hadde kyssesyken.

I mitt hode var nemlig kyssesyken en sykdom der man løp rundt og bare MÅTTE kysse.

…Så blir man selv eldre og en av de menneskene som løper rundt og kysser alle rundt seg, haha! Neida. Joda.

Det er ikke å stikke under en stol, eller feie under teppet, eller prøve å skjule på noen som helst måte at jeg ELSKER å kysse og at jeg har kysset min andel frosker opp gjennom tidene. Og flere frosker blir det, for ingen av de har vist seg å være en prins riktig enda. Jeg får trøste meg selv med at det er bra trening og at kyssemuskelaturen har godt av det (eehhh… Ja).

Det kleine øyeblikket før man kysser noen for første gang, kjent eller ukjent, blir bare kleinere med årene. Hvem skal ta initiativet? Hvilken vei skal jeg bøye hodet? Hvor skal jeg ha hendene? Skal jeg åpne munnen? Isåfall; hvor høyt? Kommer vi til å klinke tenner? Har jeg dårlig ånde? Er jeg flink?

Spørsmålene er mange, og i et øyeblikk blir man den 12 år gamle jenta som klinte med kjæresten sin for første gang på 25-bussen fra Furuset til Stovner.

Likevel er det en slags sjarm over den usikkerheten. Det kleine øyeblikket rett før man faktisk finner ut av hvordan man skal bøye hodet, hvor man skal ha hendene og gir beng i  hva ånden lukter eller smaker. Det er den usikkerheten som gjør alt så spennende, så når man samler 20 mennesker som alle skal kysse hverandre for første gang er det nødt til å bli sjarmerende kleint!
)

Comments

comments

Nastaran ler høyt, snakker høyere og fyller hele rommet -med både kropp og karisma. Hun glemmer ofte at døgnet kun består av 24 timer, og forsøker stadig vekk å finne kreative løsninger på hvordan hun kan redde verden. En håpløs romantiker som har sett altfor mange Disney filmer der prinsessen blir reddet av en prins, noe som selvfølgelig har påvirket virkelighetsoppfattelsen og sørget for skyhøye krav til menn. I tillegg til å skrive for Iknowthatmagazine, driver hun plussize-bloggen CurvesAndI.com, er superkvinne på deltid og dagdrømmer på heltid.

4 Comments

 1. Cajsa

  mars 12, 2014 at 20:36

  Väldigt fint skrivet!

 2. Maria Terzan

  mars 13, 2014 at 03:54

  Fint skrevet, sykt AkWArD men samtidig herlig! – SMILTE fra øre til øre 🙂 Nice petite!

 3. Remi Miguez

  mars 18, 2014 at 23:12

  Enig <3

 4. Pingback: I GOT A COLOUR CRUSH ON YOU! - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.