iknowthatmagazine.com

UKAS PRODUKT: JEG SIKLER AV DENNE ANSIKTSOLJEN!

Hva sier du? Har du lagt merke til at huden min er unormalt fresh om dagen og lurer på hva i alle som foregår?

Jo – takk som spør, det skal jeg fortelle deg!

Nei…jeg er ikke gravid, let’s move on og la oss snakke litt om ansiktsoljer.

Ahh…oljer, hvorfor er vi så redde for dere?

Visste du at oljer er en av de beste kildene til næring for huden som OGSÅ minner mest om de naturlige egenskapene vi allerede har, eller noen av oss mangler – i huden?

De siste tre årene har jeg vært besatt av oljer. Dusjoljer, håroljer, kroppsoljer, sminkefjerneroljer (er det bare jeg som fikk lyst til å se Forest Gump og Bubba Shrimp nå?) – og nå sist, ansiktsoljer.
loreal olje ansikt

Jeg begynte sakte med fete ansiktsbalmer og renser.

Godt før jul fikk jeg klørne på en ansiktsolje fra L’Oréal under åpning av den første flagskip-butikken dems i Karl Johan (vel verdt å sjekke ut forresten!).

Først gledet jeg meg som en liten unge til å prøve, Storm Pedersen LOVTE kryss på halsen og morogfar og alt det der at den var helt fab. 

Så sto den på kontorhylla mi i tre måneder – eller hvor produkter går for å dø, som jeg bruker å kalle det (Neeei da…joda).

Her om dagen var jeg særdeles (ekstra) stressa før jeg skulle filme en «Drit i hva frisøren sier og klipp håret ditt selv hjemme»-video for Kamille.no.

Jeg hadde akkurat kommet tilbake til Barcelona fra Oslo etter et hundremåneders-langt opphold, og jeg visste ikke en gang hvor undertøyet mitt var lenger; langt mindre fuktighetskremer.

Det eneste jeg kom over i farta var den nedstøva Nutri Gold Extraordinary Oljen fra L’Oréal. Du vet på film når en type dum og dummere karakter plukker opp en chilli, titter skjevt på den som om det var en dårlig idé, løfter på skuldrene og spise’rn fordet? Enter Tove!

hvordan klippe håret selv hjemme

Jeg smurte ansiktet inn i massevis – tenkte at jeg trengte en haug siden jeg ikke hadde fuktighetskremen rett forann nesa (den lå 20 centimeter til venstre i andre hylle forsåvidt – jeg burde vært født gutt).

Spol frem til halvveis inn i filming av hårklipping, varm i topplokket og nervøs for hva jeg får meg til å pitche takke ja til – så la jeg merke til det: «Wow, huden din ser bra ut snuppa!», sa jeg mentalt til speilbildet mitt – som man jo gjør.

Jeg hadde kun øyebrynssminke på meg i den videoen, og da er det vel lov til å være ganske fornøyd ell!

Og sånn har forholdet vårt, ja Nutri Gold og meg sitt, fortsatt.

Han (?) smøres på og huden min blir glad og ser ut til å overleve nok en lang vinter!

The End.

 

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

7 Comments

 1. skrubba

  mars 10, 2014 at 20:50

  Hei Tove:)
  Jeg lurer på hvordan ansiktsolje fungerer på litt feit hud. Tidligere har jeg hatt et tokomponent rensesett fra Babor der den ene var en olje og det fungerte fint. Bortsett fra dette har jeg vært «tilbakeholden» med å bruke olje i fjeset, selv om jeg ser at det er flere produkter og produsenter som kommer med slike alternativer. Håper du kan komme med noen råd:)

  • Tove Eggen

   mars 11, 2014 at 19:10

   Hei hei! Godt spm, og det fungerer litt forskjellig. Mange tror det hjelper å tørke ut en fet hud, men den trenger fortsatt masse fuktighet. Man skal styre unna fett, men olje kan ofte være redningen. Jeg sier – prøv den, priser er såpass snill. Men funker det ikke anbefaler jeg ekstrajomfruolivenolje – den er mest lik våre naturlige oljer, påføre med en bomullspad. Den fungerer veldig fint for fukt, men har ikke de ekstra anti-seg ingrediensene som Nutri Gold har 🙂 si fra hvordan det går da! Klemklem

   • skrubba

    april 6, 2014 at 23:16

    Heia:) nå har jeg prøvd ansiktsoljen et par uker og har litt sprikende erfaring fra denne perioden. Om morgenen før make-up, er den særs uegnet. Foundationen sitter ikke der den skal og alt ble bare krøll for meg. Har prøvd m mineralpudder og flytende- alt ble heelt krise. Vanligvis bruker jeg sjelden nattkrem, men etter en kortisonkur de seneste ukene var jeg ganske tørr i deler av ansiktet og tenkte derfor at jeg skulle prøve oljen til dette formålet. Det fungerte bra og neste kveld tok jeg til og med et lag med krem etter oljen. Min oppsummering om oljen er at for en dame på 39 med fet T- sone passer den godt til «nattkrem», men ikke så godt til bruk om dagen. Take care:) Liker siden din!! Klem

    • Tove Eggen

     april 7, 2014 at 10:14

     Tusen takk for oppdatering! Veldig gode tips og er nok mange som har godt av denne kun om natten 🙂 alles hudtyper er jo så forskjellige, så helt strålende å få kartlagt hvordan ansiktsoljer fungerer for forskjellige – fortsett med å gi feedback, takk! Klemmer fra Tove

 2. hoho

  mars 11, 2014 at 15:12

  Kjære tove! Hvilken blendingbørste for eyenskygger er din favoritt? Vet du om en som er supermyk og ikke veldig dyr? 🙂

  • Tove Eggen

   mars 11, 2014 at 19:07

   Ah, favoritten er n1 fra make up forener – men den er veldig dyr..ellers er 227 fra Mac et fast innventar, og Makeup mekka har noen rimelige. Kjøp alltid single koster, aldri hele kit er et godt tips 😉

 3. Marianne

  mars 22, 2014 at 19:49

  Hei og takk for følget :-)Fikk aldri meldingen igjennom, men er å få fatt i fra nå av da,om du vil melde på igjen, fant deg iallefall her nå 🙂
  Ha en fin uke! Marianne

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.