iknowthatmagazine.com

JEG ER GROUPON-MESTEREN: SPAR OG NYT!

Jeg ble hekta på Groupon i 2011.

Jeg hadde nylig flytta til Barcelona og pengene var tight. Mannen og jeg er gode på å komme oss gjennom harde kår, og har svært få luksuriøse nødvendigheter mellom oss – heldigvis!

På toårsdagen vår ville vi flotte oss litt, men ingen av oss er videre gourmeer og en ukes ferie, eller langhelg for den saks skyld, var umulig på grunn av jobbene våre.

Groupon var relativt nytt og skummelt, men en britisk kollega av meg her brukte de rabatterte kuppongene daglig, så jeg meldte meg opp på nyhetsbrevet i det minste. (jaja, de er litt irriterende de dagene man ikke finner/er ute etter en god deal).

Dagen før jubileumet vårt tikket tilbudet om to netter på hotel, i sentrum av Barcelona – vår egen by, til 800kr inn.

Vi slo til!

Og nå, 3 år senere har det å ta inn på hotell 30 august hvert eneste år blitt en herlig tradisjon.

Telefoner skrus av, laptopper legges igjen hjemme og vi bestiller take away fra akkurat det vi føler for! Favoritten er sushi og McDonalds – samtidig!

Facebook-statusen vår lyder alltid:

«Don’t call us, we’ll call you – except we won’t…» 😉

Etter det har jeg bestilt utallige billige massasjetimer, manicurer, engelskkurs til eldstemann (6 mnd for 400kr!), reiser, pedikyr i julegave til mamma og søster i Oslo og restaurantbesøk – vi er mildt sagt hekta!

I dag slo jeg virkelig til igjen.

Mannen har jobbet 15 timersdager de siste 2 månedene med to hviledager hver tiende dag, og jeg har pendla alt for mye mellom Oslo og Barcelona – vi fortjener å kose oss ekstra!

Så i dag har jeg bestilt:

 • Natt på 4 stjerners Hotel Madinas i morgen for 380kr
 • Par-massasje på én time før vi sjekker inn for 180kr
 • 5 massasjetimer til mannen utover våren for 400kr
 • 5 massasjetimer til meg utover våren for 400kr

hotel barcelona madanis

massasje barcelona

De beste 1360kr jeg noensinne har brukt! For å ikke snakke om at jeg har spart nesten 5000kr – du, og du som jeg burde vært Sunnmøring!

Hadde vi vært i Oslo så hadde vi slått til på dealen for overnatting for to på Hankø fjordhotell og spa, inkludert frokost, for 895kr! Ahh…music too my ears 😉

Generelle Groupon tips:

– Ring hotellet og sjekk om de har ledig den dagen du vil.
– Kjøp ting du uansett vil ha, med mindre det er noe nytt og spennende som er fint å teste til en billigere penge.
– Websiden til firmaet står alltid oppført, så ta en titt for å se om du liker salongen/butikken/hotellet før du kjøper.

Så, da gjenstår det bare å legge til:

«Don’t call us, we’ll call you – except we won’t…»

Andre som har funnet skatter på Groupon eller andre kupongsteder?

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

3 Comments

 1. Sonja Durand

  mars 10, 2014 at 13:43

  Jeg har funnet mange skatter jeg, som gode restaurantbesøk, hudpleie, gadgets til telefonen ol. Absolutt lurt å følge med:) Håper dere vil kose dere masse på hotell helg:)

 2. ~Lin

  mars 10, 2014 at 14:29

  Veldig fornøyd med groupon og dagens deal så lenge det er overnatting eller behandlinger restaurant besøk etc. Å handle der koster flesk å det du betaler koster nesten mer enn hva du sparer-og ventetiden ahr eg opplevd som særdeles lang. bestilte to lommebøker i November som dukker opp i februar -fra sverige. Sku trod e slaktet dyret og laget mar av det FØR de bestemte seg for å lage ommebok -rent bortsette fra at dette da altså selvsagt ikkje var skinn -så da må det vært drilling i havet få tak i plasten etc u get the drift.
  Men hudpleie behandlinger og massaje etc OMG drittbillig og supre ting man får superpriser på 😀

  I agree Hekta:D

 3. Rikke

  mars 10, 2014 at 18:25

  Å, jeg trodde jeg var den eneste i hele Norge som faktisk bruker dette! Godt å se at vi er fler 🙂

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.