iknowthatmagazine.com

Designerstil på budsjett

Nå skal vi ikke alle se ut som om vi kunne gå på catwalken for hvilken som helst designer, men jeg tror det er flere enn meg som synes det er moro med klær, og at øynene er større enn lommeboka (ok, jeg har akkurat funnet opp et nytt ordtak, he he). Dessuten hadde det blitt kjedelig hvis alle gikk i det samme! Selv om designerne er de som tjener penger på å sette sammen nye, spennende kolleksjoner, er det hopen (oss, altså!) som skaper mote ved å dra fram ting fra klesskapet, finne sin egen stil og vandre ut og lage motehistorie (ja, du også, til og med når du er ute i joggingsene, beware, he he!!!)
Så vi låner litt ideer fra designerne, og lager vår egen greie:) Her har vi valgt ut et knippe designere og hvordan du kan få stilen på budsjett
.

ViCTORIA BECKHAM (les mer om henne her) viste en feminin, sporty og chic stil for vår og sommer. Vil du ha sommerstilen til Victoria Beckham? (ps hvis du vil være litt tidlig ute, så er stilen helt til høyre plukket fra hennes 2014 høstkolleksjon-be a fashionista:)
image

Her kan du finne stilen til for en «vanlig» lommebok (hva nå vanlig er, da:-)
image

Rød avslappet men chic kjole fra Mango. Lang, hvit blazer i en avslappet form er fin over kjolen. 349,- hos NELLY (adlink). Hvite og flate sko med litt maskulin stil finner du blant annet hos Cos. Ca 1300 NOK. De understreker den avslappede stilen, som er fin for fritid og jobb.

Pudderrosa kjole til 299,- hos NELLY (adlink).Bruk den med noen høye sandaler med wow-effekt, som disse fra Zlando ca860,-.

Mønstret skjørt fra Mango. Sort topp med v-hals passer de fleste, fra Bok Bok. Sorte, stilige pumps til 349,- hos NELLY (adlink).

ALEXANDER WANG står for den sporty looken denne sesongen, med myke pasteller og gode materialer som gir mye femininitet uten å bli for stylet.
image

Her finner du stilen i en mer budsjettvennlig utgave:
image
Rosa silkeskjørt ca 1200,- hos Cos. Trench coat 460,- fra Vila/Zalando her. Hvite cut-out boots gir en sporty stil 350,- hos NELLY (adlink).

Sorte korte bukser i vid avslappet form ca 850 NOK hos Cos. Rosa topp i flere duse nyanser finnes for kun 169,- hos Mango.

Grå avslappet plysjbukse (som også kan dresses opp med heler og en blazer!) 299,- hos Zara. Sandfarget avslappet t-skjorte, 199,- hos Zara.

BALENCIAGA pleier å være ganske edgy og rått, med mange kule detaljer og spesielle skjæringer. Dette årets sommerkolleksjon har vel kanskje blitt dyppet litt i fløte, og viser overdådige silkekjoler i pasteller og blomster. Snittene, både på bukser og kjoler er som vanlig rå og vanskelig å toppe med highstreet fashion (eller rimeligere merkevarekjeder, som vi kan kalle det på godt norsk;-).
image

Dog kan vi definitivt finne stilen…..
image
Rosa kjole som viser skuldrene ca 300,- hos Topshop. (PS: Topshop sender nå til Norge!!)

Mønstret kjole i sort og hvitt ca 400NOK fra Topshop.

Hvit kjole med kule utskjæringer fåes for 479,- hos NELLY (adlink).

Rutete skjørt fåes hos Vila eller NELLY for 199,- (adlink). Kort topp i mesh nå på tilbud, ca NOK 200,- River Island.

Løse paljettbukser i løst snitt, nå på tilbud hos Mango. Sort topp i lærimitasjon ca 500 NOK fra TopShop (husk at toll tilkommer ved kjøp over 200,-).

Sandaler med stropper i sort eller hvitt 479,- hos NELLY (adlink).

ISABEL MARANT er elsket av mange kvinner for sin løse, ledige og brukervennlige stil. Litt boho chic møter french chic(k) med både søte og røffe elementer.
image.

Litt av den samme laidbacke stilen kan du finne andre steder, som under:
image

Chiffon kjole som tatt rett fra catwalken finnes hos Mango til 299,-.
Hvit kjole med blonder også hos Mango til 799,-.

Sort og hvit blazer 499,- hos Lindex. Sort blondebluse (finnes også i hvitt) kan pynte opp ethvert antrekk, som jeans eller skinnbukse, eller i dette tilfellet en mer avslappet bukse, 499,- Mango. Hvite, avslappede bukser finner du blant annet hos Lindex.

Mønstret sommerkjole 549,- hos Zalando.

Glam sandaler 279,- hos NELLY (adlink).
Semi open boots 399,- hos NELLY (adlink).
Røffe ankelboots til 499,- fra Pieces eller NELLY (adlink).

Comments

comments

Sonja Gundersen Durand: Det har blitt sagt mang en gang at Sonja passer så godt som terapeut og som yogalærer, fordi hun har et så rolig og vennlig vesen. Merkelig da, kanskje, at hun har fått så store problemer med å sove om natta. Typisk eksempel på kvinner i dag, muligens? Hun har lyst til å gjøre alt, særlig dersom det omhandler skole eller reising....eller jobb...eller yoga...eller.....:-) Så nå har hun også blitt nyklekket moteblogger og artikkelskribent, for diktene hun skriver blir man ikke rik av:-) Blogger på www.sonjadurand.com

1 Comment

  1. Pingback: HERREJEMMINI – VI FYLLER 1 ÅR OG FEIRER MED GAVEDRYSS TIL DERE! - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.