iknowthatmagazine.com

OSCAR BONANZA: BESTE KJOLE/HÅR/SMINKE – HVEM SKAL JEG KOPIERE?

Vi klarer litt Oscar-feber til?

Jeg skal innrømme at jeg ikke var en av de som var super gira før årets Oscarutdeling, eller vurderte å sitte oppe for å se den live – men etter å ha sett alle de fantastiske kjolene, sminken og håret angrer jeg meg litt!

Ok, så handler kanskje ikke Oscar om dette i utgangspunktet, men det må være lov å si at det er halve moroa fordet!

En spesielt morsom dag var det også for makeup-artist yrket, ikke bare for de mange som jobbet backstage for å glamme opp kjendisdamene, men for vinneren av Beste Makeup i filmen Dallas Buyers Club.

Makeup-artisten Robin Mathews hadde nemlig fått et budsjett på beskjedne $250  for filmen som ble innspilt i lokalmiljøet, og for en magi hun fikk ut av de snaue 1.500 kr!

All ære til Robin, og hurra for filmprisutdeling som også fokuserer på sminke og kostyme!

Nå over til hår, sminke og kjole – som seg hør og bør en tirsdagsmorgen tross alt.

Jeg har så mange favoritter! Jada, flere skuffa også – men vi gidder ikke fokusere på dem, dette er ikke Se og Hør tross alt 😉

KATE HUDSON

Kate Hudson kjole

Ingen over, ingen ved siden av – denne kjolen var en drøm! Atelier Versace kjolen var som støpt for henne, selv om Kate måtte skifte til en annen kjole til etterfersten da «kjolen var nydelig, men overhode ikke behagelig».  Uansett, den var verdt det bare for å se det vakre åsynet i noen minutter. Det enkle håret, den glamorøse men nedtonede sminken og delikate smykkene – perfeksjon! I mitt neste liv vil jeg bli reinkarnert som Kate – fantastisk fin dame!

KELLY OSBOURNE

Kelly Osbourne kjole

Kelly, Kelly, Kelly – du blir bare tryggere og tryggere i stilen din og mesterer dette med å Mix Match’n Crash! Hvem visste at lavendelfarget hår passet så fantastisk til en hvit himmel av en kreasjon fra Badgley Mischka. Digger mini-capen som gir en referanse til 20-tallet, mens snittet på kjolen skriker 30-tallet. Well done! Og sminken…ah…den kommer vi tilbake til!

JENNIFER LAWRENCE

Jennifer Lawrence

Man skulle tro at en så enkel kjole fra Dior fort ville bli kjedelig, spesielt uten særlig tilbehør – men den er perfekt til Jennifer da hun er litt som akkurat denne kjolen. Fin nok som hun er! Jeg har aldri sett Hunger Games, og trodde ærlig talt at jenta var litt kjedelig, men etter å ha sett henne i flere settinger (sist i går på en gammel Medium episode) innrømmer jeg at jeg har tatt feil. Hollywood, unge jenter – vi trenger flere skuespillere som Jennifer Lawrence, og jeg gleder meg villt til å se American Hustler!

ANGELINE JOLIE

Angelina Jolie

Ahh – Ange…du er så fin! Fra innsiden og ut så lyser det at du er en bra person. Kjolen fra Elie Saab, en personlig favoritt, ser ut som krystalisert vann som drypper ned fra decoltage. I tillegg vedder jeg på at de er komfortabel – du gløder jo regelrett! Perfeksjon!

CAMILA ALVES

Camila Alves

 

Kona til Matthew McConaughey fikk mannen til tårer under takketalen for Oscarprisen Beste Mannlige Skuespiller. Denne kjolen er ikke lett å bære (les: kle), selv om den ser umåtelig enkel ut. Gabriela Cadena kjolen i en dus rosatone er perfekt til den brasilianske skjønnhetens hudtone, og ikke minst kropp. Capen gir looken en mer voksen og glamorøs touch, som kler trebarnsmoren perfekt!

BETTE MIDLER

Bette Midler

Ok, I’m a sucker for Bette Midler, så jeg hadde nok tatt henne med uansett hva hun tok på seg, men denne kjolen fra Reem Acra personifiserer denne dama så fantastisk, og hallo – 68? I don’t think so! I tillegg var det overraskende nok hennes aller første opptreden under en Oscarutdeling, så det fortjener vel en liten applaus i seg selv? You go girl! (ah, kleint)

CATE BLANCHET

Hvis jeg ikke kan bli gjenfødt som Kate Hudson, så går det helt fint om det blir Cate Blanchet også altså! Wow, for et vakkert kvinnemenneske! Kjolen fra Armani Privé ser ut som huden hennes bare har blomstret i live som glittrende blomster! Perfekt farge, nydelig hår og sminke – helt gjennomført, som vanlig.

CHARLIZE THERON

Charlize Theron kjole

Det var da voldsomt så mye jeg skulle ville være andre damer i dag da! Men, ah – Charlize…you had me at Cider…Kjolen kunne lett blit tacky på en annen, men på Charlize ser det meste bra ut, for å være ærlig. Og er det bare jeg som ikke visste at hun dater Sean Penn? Jeg må seriøst begynne å lese sladreblader…or not. Nydelig!

EMMA WATSON

Emma Watson kjole

Emma har fått litt pepper for denne kjolen fra Vera Wang – men jeg elsker den, og tror kanskje anmeldelsene kan ha mer å gjøre med håret hennes. Emma, det finnes naturlig/avslappet hår og bare flat out uvaska hår. Det ser dessverre ut som det siste. Jeg tror også at hun har sminket seg selv, som selvfølgelig er helt lov- men det syns på no vis, er det bare meg?

NOW TO THE FUN PART – HVILKEN SMINKE SKAL JEG KOPIERE?

Sist prisutdelingsrunde var the Grammys, hvor dere stemte frem Rita Ora som den jeg skulle kopiere sminken til. Og så hadde dere så innmari lyst til å se Chrissy Teigen også, så jeg har filmet den for dere også – og den er fiiiin!

Men det er masse snadder å velge i mellom fra Oscar utdelingen, så nå kan dere igjen få lov til å bestemme hva jeg skal filme, ja – jeg er en real push over.

SELENA GOMEZ

Klassisk åpen smoky eyes med gullspekk og katteøyne – noe alle burde prøve!

OLIVIA WILDE

Olivia Wilde

 

Nydelig retrosminke med referanser til 60-tallet. Perfekt i alle aldre, men spesielt fin i 30-årene. Her snakker vi en tykk og smudget eyeliner, som gjør øyne mørke men ikke for tunge.

SANDRA BULLOCK

Sandra Bullock

 

Den perfekte voksne festsminken. Relativt enkel, og rammer inn øyne perfekt.

CHARLIZE THERON

Charlize Theron

Det kan virke som om Charlize kompanserer med at hun ikke har utført noen opperasjon eller injeksjon (ser det ut som) rundt øyne, og det begynner å komme et par nydelig rynker (spør du meg – men så liker jeg rynker da) på sidene av øyne, med lysne våtkanten og nedre vippekant for å åpne de opp. Uansett en nydelig sminke, fantastisk hud og generelt glødende.

CATE BALNCHET

Cate Blanchet

Det kan se ut som om det ikke er mye sminke her, og Cate har for all del veldig fin naturlig hud – men denne looken som har veldig lite bruk av øyeskygger, krever sitt fra ansiktssminken. Uansett er dette en favoritt i min bok!

KATE HUDSON

Elsker, elsker, ELSKER denne sminken! Trenger ikke si noe mer, jeg kommer til å gjøre den uansett! haha 😉

KELLY OSBOURNE

Ikke det beste bilde, men slik så Kelly ut på etterfesten – og sminken er virkelig nydelig! Åpningspunkt på midten av lokket, innrammet av røde toner og masse vipper. Litt pudrete for min del, men det er nok touch-up sin «feil». Elsker også leppefargen!

JADA PINKETT

Om noen stråler mer enn Jada Pinkett, så er det Will Smith og Jada sammen! For et par, for ei dame – for en nydelig sminke! Jeg ville ikke ha matchet rosa øyeskygge med rosa kjole personlig, men i seg selv så er sminken utrolig fin.

ANGELINA JOLIE

Umulig vakker…Angelina har vanligvis den samme sminken, men det er ikke så rart så godt den kler henne. Denne gangen har de mikset inn litt ferskentoner også for at øynene skal gløde ekstra, og godt med vipper. En sminke look som ALLE kler.

OK – STEM I VEI! HER SKAL DET FILMES MÅ VITE 😉

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

11 Comments

 1. Veronica

  mars 4, 2014 at 09:49

  SELENA GOMEZ <3

 2. Weronica

  mars 4, 2014 at 09:58

  ANGELINA JOLIE 🙂

 3. Madeleine

  mars 4, 2014 at 10:47

  Angelina..

 4. Maria

  mars 4, 2014 at 13:44

  Selena Gomes:)
  Håper det kommer en video om årets vårmote snart:)

 5. Marte

  mars 4, 2014 at 14:05

  Selena Gomez 🙂

 6. Marte

  mars 4, 2014 at 17:49

  Olivia Wilde 🙂 Utrolig fin sminke.

 7. siw

  mars 4, 2014 at 22:22

  Cate Blanchet

 8. Sonja Durand

  mars 4, 2014 at 22:38

  Angelina:)

 9. Helene

  mars 6, 2014 at 11:01

  Angelina Jolie 🙂

 10. Linn Didriksen

  mars 8, 2014 at 22:42

  Favoritten min er absolutt Kate Hudson, med Angelina og Emma på delt andreplass!

 11. caroine

  mai 15, 2015 at 01:40

  Kate Hudson, altfor sexy, overraskende skjønnhet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.