iknowthatmagazine.com

«SETT INN ARTIKKEL OM VALENTINES DAY HER!»

Ja, så bestemte jeg meg for å skrive noe til Valentines Day – den gule lappen på kanten av dataen har lyst mot meg i hele dag.

Ymse artikler om hva menn burde kjøpe til henne, hva vi burde kjøpe til han, hva single burde gjøre for å komme seg igjennom dagen….

Blæh…unnskyld meg mens jeg himler så kraftig med øya at jeg muligens besvimer.

Missforstå meg rett! I am ALL for romance!

De som følger meg på Instagram og facebook har nok fått med seg at mannen min og jeg er suckers for looove og utrykker det ofte i form av bilder og offentlige meldinger.

Ja, vi er de der ekle folka (som ikke burde forveksles med de som daglig skriver på veggen til hverandre, flere ganger om dagen, MENS de sitter ved SIDEN av hverandre!)…

 

20140214-011642.jpg

Men i det jeg skriver dette, gløtter jeg over på mannen og spør hva han syns om Valentines Day, da jeg ikke kan huske at vi noensinne har «feira» det – hvorpå svaret hans er å løfte opp minstemanns Ninjaturtle-bursdagsgave og drar i den grønne muskuløse armen som får Raphael til å rope: «You’re going down». Etterfulgt av:

Mann: Hva jeg syns om Valentines?

Jeg: Jah…

Mann: Vil du ha sannheten eller noe å skrive om i en artikkel?

Jeg: Sannheten så klart, jeg er ikke så veldig pro selv akkurat.

Mannen: Jeg er Brasiliansk (med veldig brasiliansk macho-stemme) – vi feirer ikke sånt tull der. Men vi har Dia dos Namorados en eller annen gang i Juni da…

Jeg: Åja, har vi noengang feiret den?

Mannen: Næh…

Jeg: Hvorfor ikke det?

Mannen: Fordi hver eneste dag er jo en kjærlighetsfeiring med deg – bare én dag i året holder ikke, baby!

Jeg: Takk – var bare det jeg ville hør!

 

Haha – do I know how to pick em eller hva?

Det er jo nettopp litt sånn jeg også tenker da. Jeg har ikke noe i mot Valentins Day direkte, man får da gjerne gå ut og spise, på kino, kjøpe med blomster og sende et kort. Bruke dagen som en god unnskyldning for å være romantisk.

Men for meg vil hverdagsromantikken alltid være viktigst.

Ja, det var bare det jeg ville si – takk for meg og ha en strålende fredda! (Åh, sykt lyst på taco plutselig??)

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

3 Comments

 1. Lin

  februar 14, 2014 at 09:08

  Er enig med deg på mange måter,men noen av oss er ikkje så heldig at vi har en som gidder være *romlematisk* hverken på ene eller andre måten og da er det ekstra fint å kunne få lov å ha en dag og se frem til med litt ekstra oppmerksomhet. Ikkje for det han har glemt det flere ganger og når vi i tillegg har årsdag den dagen så bestiller eg bare noe til megselv i hans navn som han må betale -I luv it 🙂

  Han kommer hjem fra 22 timers reise i dag fra Dubai, neppe veldig romantisk dag,men om han gidder blir det middag ute, hvis ikkje blir det vel som vanlig……..han med Ipad og Iphone og eg med en bok, lufte hundene eller skrive på bloggen eller et innlegg for IKTM.
  En annen ide er jo å feire Kjærligheten og den kan man feire med en annen enn gubben, en venninne, mammaen din, datteren din, eller sønnen om han vil det ( neppe) gode venner er også kjærlighetsforhold 🙂

  Happy Valentines <3

  • Tove Eggen

   februar 14, 2014 at 09:28

   Helt enig! Kjærlighetens dag kan feires med akkurat den man vil som man er glad i, hurra! 😉

 2. Sonja Durand

  februar 14, 2014 at 18:34

  Jeg synes det er koselig å sette av tid til å gjøre noe hyggelig den dagen, som en «date night». Men hvis det er den eneste i året, kan det jo bli litt stusselig. Jeg er enig i at hverdagsromatikken er viktigst. Og da mener jeg ikke at det må være romantikk slik vi kvinner gjerne definerer det: blomster, middag, gaver….menn uttrykker ofte romanse på andre måter, som å passe på at du kommer sikkert hjem, holder bilen din i orden, etc etc. Det er viktig å tilkjennegi disse uttrykkene også. Og litt «dating» i hverdagen trenger ikke være så vanskelig, ofte holder det å slå av tv/pc, så får man plutselig noe å snakke om:)

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.