iknowthatmagazine.com

Designere vi digger: Victoria Beckham

Let’s just face it- dama kunne ikke synge, så jeg vet ikke helt hvordan hun havnet i the Spice Girls. Men la oss se det positive i det:

Hadde hun ikke «sunget» i Spice Girls, hadde hun nok heller ikke vært på riktig sted til riktig tid og slik møtt David, og uten David ville hun ikke ha fått oppmerksomhet for sin klesstil (for han er jo utvilsomt en natural, når det kommer til stil) og kanskje aldri fått sjansen til å utvikle seg som designer.

Så takket være en elendig solo-karriere, har vi nå fått en fantastisk designer:-)

Det har jo vært en viss utvikling så klart, her Victoria anno 2000, før egen design:
image
Ok, vi har vel alle hatt våre moteøyeblikk (eller år!) som vi ikke er så stolte av 😉

Let’s cut her some slack, her er hun fremdeles opptatt av å slå igjennom som solo-artist. Men se hva som skjedde da hun ga opp det forsøket…
image
…fra 2007-2009 steg it-faktoren betraktelig på damen! Å bli mor satte ikke en stopper for det, tvert imot. I april fyller hun 40, og er stiligere og mer stilsikker enn noen gang.

Hennes første kolleksjoner var mye preget av søte kjoler i silkestoffer og siden damete kjoler (les: ikke bestemor-kjoler, men feminine som fremhever kurver- me like:), knelange og nokså ettersittende. Og selvfølgelig skyhøye heler. Jeg har hørt at hun har forkortet muskler i bena så mye ved å gå med hæler at hun ikke kan gå med flate sko lengre….et interessant syn på treningssenteret, vil jeg gjette på:)
imageVår/sommer 2011 (over)

imageVår/sommer 2012 (over)

imageHøst/vinter 2012-2013(over)

imageHøst/vinter 2012-2013 (over)

I fjor sommer krøp skjørtekanten litt opp, de ble litt løsere i figuren og med innslag av spreke farger som rosa og rødt.

Damen har jo en forkjærlighet for sort, og jammen er det få som ser så freshe ut som henne i en enkel sort buksedrakt.

Det er godt hun tenker på oss andre (les: meg) som trenger litt farger for å se ut som om det er liv i meg, og som omtrent er 14 størrelser større enn henne, for hennes klær kan være flatterende for mer enn én kroppstype, heldigvis!

image Vår/sommer 2013

Og hva kan vi vente oss til neste år? Fremdeles mye hvitt og svart, men med andre innslag av farger.

Hvis du liker mye mønster, blomster og farger, look elsewhere: hun kjører fremdeles mye klassiske snitt, gode materialer.

Jeg liker detaljer som kjettinger som markerer midjen, stilige vesker med litt attitude, og nå begynner hun å gå andre designere en høy gang med å lage flotte, lange aftenkjoler som faller pent og feminint.

Alt i alt klær som du kan hente rett fra catwalken til ditt eget klesskap. Hvis du har råd, selvfølgelig!

Følg med!!! Snart kommer en artikkel om hvordan du kan få Beckham-stilen på budsjett. Hvilke tidsepoker liker dere best?

imageHøst 2014 over)

imageHøst 2014 (over)

Comments

comments

Sonja Gundersen Durand: Det har blitt sagt mang en gang at Sonja passer så godt som terapeut og som yogalærer, fordi hun har et så rolig og vennlig vesen. Merkelig da, kanskje, at hun har fått så store problemer med å sove om natta. Typisk eksempel på kvinner i dag, muligens? Hun har lyst til å gjøre alt, særlig dersom det omhandler skole eller reising....eller jobb...eller yoga...eller.....:-) Så nå har hun også blitt nyklekket moteblogger og artikkelskribent, for diktene hun skriver blir man ikke rik av:-) Blogger på www.sonjadurand.com

2 Comments

  1. Veronica

    februar 14, 2014 at 10:37

    Ja, det er ingen tvil om at den dama har vokst både i egen person og som designer 😀 Jeg har aldri vært mer fan enn jeg er nå! Fra værst kledd til best kledd, og så en så fantastisk kolleksjon som hun nå viste under NYFW- i love it!

  2. Pingback: Designerstil på budsjett - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.