iknowthatmagazine.com

TRIKSENE SOM VEKKER MORRATRYNET!

Hvor mange ganger i måneden møter du på baderomsspeilet bak bustete sengesveis og tenker «geezus, look allive a!»

Noen ganger tar det liksom noen minutter, timer, kaffer før huden skikkelig våkner.

Soverynken fra puta ligger velplassert mellom eplekinn og øyet til langt utpå formiddagen (bare meg?), og gløden ble visst lagt igjen på gårsdagens festligheter.

For å unngå ugjennomtenkte hyggelige spørsmål fra kollegaer som:

 • Hvordan går det, sånn helt egentlig?
 • Du ser litt sliten ut
 • Uff, er du syk du da?
 • Har du ikke sminke på deg i dag?

…Så har jeg et par knep som i det minste jeg tyr til til.

Som oftest er det store mengder kaldt vann som skal til for å kvikke meg til, etterfulgt av peeling, øyekrem, serum, toner, fet krem, primer, mer toner, lysreflekterende foundation, concealer, highlighter-penn, gjennomsiktig pudder, lett farget glødende pudder, solpudder og rouge.

Samt sminken som skal på de andre ansiktsområdene…

Jah  – når jeg gidder å bruke alt dette, og som dere vet…det gjør jeg alt for sjeldent i forhold til hva jobbtittelen min går ut på!

Det hadde  vært veldig greit hvis jeg kunne ha minska den lista betraktelig, derfor gleder jeg meg til å teste Wake Me Up Makeup Foundation fra IsaDora som skal være designet til å gjøre akkurat dette. I tillegg har den SPF20! Hallo – where have you been all my life?

Annonse

Nå har jeg også delt mine tips for en våken hud på Instagram og tagget @Isadorastephan med hashtaggen #våkenhud, hvor man dermed kan vinne en skjønnhetsgoodiebag fra IsaDora til over 1000 kr!

instagram isadora

@iknowthatmagazine: Følg, Føl, Flir -haha, lame ass..

 

Goodie-baggen inneholder:

 • Wake Up Make-up Foundation SPF 20
 • Twist Up Gloss Stick
 • Twist-up Blush & Go
 • Wonder Nail
 • All Day Long Lash
 • Under Cover Face Primer
 • Light Touch Concealer
 • Color Correcting Concealer

Så det er bare å legge ut sine beste tips hvis man er keen på litt nye skjønnhetsprodukter!

Men, så er jeg ikke verdens mest tålmodige person heller, så har allerede bestilt fondationen til testing uansett…haha…;)

Håper denne virkelig funker, fordi jeg har følt meg som en zombie helt siden nyttårsaften – flere som har hatt det sånn? Mild insomnia rett og slett?

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

6 Comments

 1. Lin

  februar 12, 2014 at 10:16

  Regner med du ikkje bruker toner etter du har på fuktighetkrem og primer, ellers må vi nok ha deg på kurs 🙂

  Syns denne er foundationen er veldig god faktisk, spesielt med primeren under 🙂

  • Tove Eggen

   februar 13, 2014 at 00:04

   Hmm…annsiktsvann jo! Frisker opp foundation – og noen ganger toner, men mener nok ansiktvann ja 😉 åh, nå gleder jeg meg enda mer til å teste!

 2. Marit

  februar 16, 2014 at 18:03

  Hva er toner egentlig? Og hvordan bruker man den?

  • Tove Eggen

   februar 23, 2014 at 11:58

   Hei Marit – godt spørsmål! Ansiktstoner er et tyntflytende produkt som man helst skal bruke etter at huden er renset, før fultighetskrem for å «lukke porene». I artikkelen her mente jeg egentlig at jeg bruker fuktighetsspray, som man kan bruke på samme måte – selv om den ikke har like stor effekt som toner når det kommer til rens av huden. En fuktighetsspray, som D2O hydration spray fra Jane Iredale bruker jeg før foundation og etter pudder for at sminken skal holde seg bedre og se friskere ut. I tillegg bruker jeg den ofte et par ganger i løpet av dagen for å friske opp sminken eller på bar hud for å friske opp huden og beskytte den fra kontormiljø og forurensing. klemmer fra Tove

   • Marit

    februar 26, 2014 at 22:52

    Tusen takk for svar Tove, veldig oppklarende 🙂

 3. Anne M

  mars 16, 2014 at 22:07

  Har du testet denne foundationen enda? Hva syntes du isåfall?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.