iknowthatmagazine.com

HVA HVIS MENN LEVDE SOM KVINNER?

Fantastisk fransk kortfilm som starter morsomt, ender trist, er litt satt på spissen – men alle jenter kommer til å kjenne seg igjen i noe, dessverre…

Menn har uten tvil sine frykter og problemer i hverdagen, men disse ser du nok hver eneste dag i en eller annen form – legg merke til hvordan det starter meg små, små bemerkelsesverdig lenge før det ender i overfall:

Hva syns du?

20140211-125134.jpg

20140211-125142.jpg

20140211-125149.jpg

20140211-125157.jpg

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.