iknowthatmagazine.com

VÅREN & SOMMERENS TRENDER 2014 FINNER DU HER!

Solen er oppe litt lengre, og det er bare halvannen måned til vårjevndøgn (ja, det er sånn jeg trøster meg selv når jeg ser snøen laver ned ute og jeg helst vil ligge under dyna)

En ting som ikke slår feil, er at så fort januarsalgene er over, så kommer vårens klær i butikkene. Bare sånn for sikkerthets skyld, så vi må gå i noen måneder og drømme om at vi kan gå barbent i de sandalene eller uten tykke strømpebukser under skjørtene.

Men hvorfor ikke starte allerede nå? Med å sprite opp vinterklærne med litt pasteller, hvitt, gull, frynser, eller hva du måtte like av det nye for våren og sommeren.

Vi har selvfølgelig (som et hvert magasin med respekt for seg selv – og det har vi jo) noen tips til fine steder å se etter det nye og freshe til våren.

For mens enkelte har startet høsten 2014 på Stockholm Fashion Week, lever vi i nuet (ha ha, ja vi øver jo på det, ikke sant?)

Tove har tidligere skrevet om de største trendene for våren, og her kommer hvor og hvordan shoppe de også!

HVITT

Mange designere viste lag på lag med hvitt for sesongen, og særlig er den hvite skjorten en klassiker som alltid kan brukes og aldri går ut av moten. Så denne sesongen kan du i hvert fall ikke trå feil med hvitt! (ok, ok, jeg er med på at det kan være upraktisk, hvite klær med fullt av flekker fra morgenkaffen, barnas frokost og sørpe er kanskje ikke det kuleste, ha ha. Det fine er at de fleste hvite plagg kan blekes).

image

Cos skjorte. Stilig hvit skjorte også hos Kappahl. Lekker topp og skjørt i sart materiale fåes hos Asos. Ted Baker med en gardigan i skinn og strikk fåes her. Bluse fra Mango. Hvit veske fra DKNY her. Hvite deilig bukser her.

PASTELLER

Det fine med pasteller er at de virkelig funker hele året rundt. Kjølige nok for vinteren, og fargerike nok for sommeren. Så med andre ord kan man virkelig ikke gå feil her!

image

Skinn-jakke i blått fra Zara.  Nydelig overgangskåpe fa Carven hos My Wardrobe. Blå snakers her.

image

Lekkert med dus rosa og kremhvitt fra Zara, Nude sandaler fra Zara. Funky boots også fra Zara. Pasteller og svart gjør det litt mindre søtt, som med denne kjolen fra Mango. Lady-skjørt med peplum fra Asos. Antipodium skjørt hos Asos.

FRYNSER

Uansett om du har mer rocka eller bohemsk stil, så fungerer frynsene godt. De gjør også mye ut av seg slik at en nedtonet antrekk plutselig får seg en velfortjent piff!

image

Asos kimono, Lys kimono i blått her. Skinnveske med frynser får du fra Miinto. Eller hva med en sort kjole med frynser?

 

 

METALLISK

Denne trenden er bare himmelsk lekker i år, og man kan like gjerne begynne å hamstre plaggene allerede – tenk så magisk snøen reflekteres i metallet!

image

Blomster og metallisk på en gang hos Asos. Smashing pumps i grått og sølv hos Zara. Hvis du heller vil ha flate sko, kan kanskje disse være noe…Gullskoene er fra Zara. Sølv-pumps fra DKNY hos My Wardrobe. Cocktail kjole i gull fra Zalando. Gullfargede sneakers.

ETNISK

Få trender får en så klar for våren og sommeren, som skikkelige prints og nye farger. Ser du tre av disse antrekkene på gata, vet du at våren er i anmarsj!

imageJumpsuit fra Asos. Jakke fra Zara. Svart og hvit t-skjorte fra Kappahl her. Nydelig kjole fra Asos. Lipsy svart og hvit kjole her.

 

SPORTY

Vi har sagt det før, og vi sier det igjen – Sporty trenden bare fungerer i Norge. Det kan lett vippe over til at det ser ut som om du faktiks skal på trening, men du så chic det er med løse bukser og høye heler, eller en cropped sports-jersy over stramme skinnbukser!

image

Stripete skjørt fra Lindex her. Kul og gul Cardigan fra Lindex her. De grå deilig buksene kan kles opp med noen digge høye heler og en bra jakke, buksene fåes her.

New balance har fått sitt comeback- fargerike sneakers på Zalando. Nå kan du bruke sneaker til alt, også kjoler og skjørt, og i følge Chanel, fortsetter denne trenden, så vær snill med bena denne sesongen:) Blå snakers her.

 

BLOMSTER

De vil alltid være en del av trendbildet – og i år er de ekstra store og fargeglade på en veldig interessant måte, syns nå vi…

image

Akvarellfarget skjørt fra Cos. Kjole også fra Asos.Genser med tall og blomster – her har du flere trender i ett 😉 HER.
Genser med soft blomstermønster fra Samsøe og Samsøe her. Pencil-skjørt fra Lipsy her.

Fant dere noe å fylle garderoben med – som om vi egentlig noensinne trenger å gjøre det 😉

Comments

comments

Sonja Gundersen Durand: Det har blitt sagt mang en gang at Sonja passer så godt som terapeut og som yogalærer, fordi hun har et så rolig og vennlig vesen. Merkelig da, kanskje, at hun har fått så store problemer med å sove om natta. Typisk eksempel på kvinner i dag, muligens? Hun har lyst til å gjøre alt, særlig dersom det omhandler skole eller reising....eller jobb...eller yoga...eller.....:-) Så nå har hun også blitt nyklekket moteblogger og artikkelskribent, for diktene hun skriver blir man ikke rik av:-) Blogger på www.sonjadurand.com

5 Comments

 1. Maria Terzan

  januar 29, 2014 at 14:17

  Hei Sonja 🙂 Fin tekst og bilder..gleder meg! Har bestillt sandalene allerede. Gjett hvilke! hi hi

  • Sonja Durand

   januar 29, 2014 at 20:30

   Det vet jeg alt, Maria, tenkte på deg når jeg la de inn:) Visste du ville se de:)

   • Maria Terzan

    januar 31, 2014 at 08:34

    De er på vei nå 🙂 Gleder meg! Takk!

 2. Veronica Lauritsen

  januar 29, 2014 at 19:23

  Pastellfarger, frynser og metallisk er noen trender jeg håper har kommet for å bli. I love it 😉 Skal definitivt gå til innkjøp av et par metalliske pumps ASAP!

  • Sonja Durand

   januar 29, 2014 at 20:31

   Ja, jeg er enig, jeg er veldig glad i flere av disse trendene, spesielt metallisk, hvitt og pasteller:) Gleder meg til det blir varmere i været. Har alt er par sølv flats som venter på å bli prøvd, og mine sølv pumps vil ut av skapet igjen:)

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.