iknowthatmagazine.com

Er Jenny Skavland best på Instagram? Er MAC favoritten og lukter Miss Dior best?

Costume Awards gikk av stabelen sist torsdag – som de fleste kanskje har fått med seg.

Hvert år er det stor stå hei rundt eventet, men hva er det egentlig?

Motemagasinet Costume nominerer produkter, merkevarer, modeller, kjendiser og bloggere i forskjellige kategorier – og leserne stemmer på hvilke de syns er best – eller fortjener en pris.

Bortsett fra overstående er festen en who’s who- samling av motebransjen og kjendisnorge.

costume awards (800x500)

Årets fest var spesielt fin på selveste Gamle Logen, en av mine favorittbygninger i Oslo – og selv om jeg ikke lett blir starstruck eller er videre flink med mingling etc, så var det absolutt stas å sitte bak Jenny Skavland, Hanneli Mustaparta, Bertine Zetlitz, Siri Tollerød, Fingern og Silje & Ronny fra P3morgen.

jenny skavland hanneli mustaparta ronny og silje (800x500)

Ok – skal innrømme at jeg ble starstruck av de to sistnevnte – jeg våkner jo med p3morgen hver eneste dag i Barcelona! Det er min første norske samtale for dagen – og noen ganger den eneste, så jeg føler at vi er venner. Det er vi jo ikke. Enda. Haha – creepy…sorry!

Anyways; her er vinnerne – og jeg lurer på ER DERE ENIGE??

 • ÅRETS BLOGGER: Hanneli Mustaparta
 • ÅRETS BESTE DUFT: Miss Dior
 • ÅRETS BESTE HÅRPLEIESERIE: Redken
 • ÅRETS BESTE HUDPLEIESERIE: Clinique
 • ÅRETS BESTE KLESMERKE: Acne Studios
 • ÅRETS BESTE MODELL: Iselin Steiro
 • ÅRETS BESTE MAKEUPMERKE: Mac
 • ÅRETS BESTE TILBEHØRSMERKE: Tom Wood
 • ÅRETS BESTE MOTEBUTIKK: By Malene Birger
 • ÅRETS BESTE NORSKE DESIGNER: FWSS
 • ÅRETS BESTE INSTAGRAM: Jenny Skavland
 • ÅRETS BESTE KLEDDE KVINNE: Hanneli Mustaparta
 • ÅRETS BESTE KLEDDE MANN: Chirag Patel

Bortsett fra det var utviltsomt det beste øyeblikket da Jenny Skavland skulle ta bilde sammen med publikum – MAN, sistah got ass! Hjemmesnekra kjole, så klart – og mine tilatte fem minutter med misunnelse om dagen er herved oppbrukt…

jenny skavland rumpe (800x500)

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.