iknowthatmagazine.com

HAPPY VIXEN TAPERE / OSLO HOTELTIPS / TILBAKEBETALING !

Hei folkens!

Og DER har jeg endelig landa etter fem lange og actionfylte dager her i Oslo.

MYE har skjedd de siste dagene – men kick-offen ble Vixen Blog Awards onsdag 22 Januar – hvor iknowthatmagazine.com var nominert i hele to kategorier!

Men ekstra spesielt var det for skribentene i iknowthatmagazine fordi vi også tok oss et velfortjent julebord, og 8 av de fine skribentene våre møttes til middag og god stemning før showet gikk av stabelen på Edderkoppen teatersal.

rød løper antrekk (800x500)

 

rød løper (800x500)

Noen av oss hadde aldri møttes før – vi er jo en gjeng med skribenter som bor på forskjellige steder av landet, og for min del – kontinentet, så det var fantastisk stas å endelig hooke opp!

Selv om vi jo gjerne skulle vunnet noe, var opplevelsen av at vi i det hele tatt var i finalen etter intet mindre enn fire nominasjonsrunder, var overvelmende og gøy for et rykende nytt, og anderledes, onlinemagasin – som ikke egentlig er en blogg en gang – haha 🙂

Vi svingte oss rundt fra start til enda, og viste…ehm…den yngre generasjonen at å rocke dansefoten fortsatt er kult – for det var det merkelig nok ikke alle som gjorde (why??).

Samsaya åpna showet med rykende herlig musikk – og jeg klarer jo aldri å sitte på konsert, så da var det opp og stå og synge med, sykt bra!

Samsaya konsert danse (800x500)

Kategoriene våre, Årets Nykommer og Årets Skjønnhetsblogg kom tidlig i showet, og jeg kjente jeg ble varm i kinna mens de nominerte ble ropt opp (kan ha vært champagnen også…) – og det var utviltsomt digg med stor jubel under opprop av I Know That Magazine 🙂

Vinneren av første kategori ble den fine bloggen outandaboutmarie.com og skjønnhetsbloggen ble heidichic.blogg.no.

Gratulerer til dere!

Så tusen takk til DERE LESERE for en uforglemmelig aften – vi hadde jo tross alt ikke vært der uten deres stemmer, så – we owe you big time!

Lover masse konkurranser fremover for å prøve å betale dere tilbake; deal? 😉

skribenter iknowthatmagazine (800x500)

Og så et hot tips – som jeg på ingen måte er sponsa med (selv om det også ville vært fint, call me! 😛 ) er at fordi jeg hadde et pressemøte dagen etter kl 9  i Oslo, og forventa en liten snurr, booka jeg et rom i siste liten (kvelden før) på Smart Hotel Oslo.

Dette hotellet er helt nytt for meg, og i Oslo for den slags skyld – og lå et stenkast unna Edderkoppen i St Olavs Gate 26.

Anyways – jeg ville bare ha det billigste hotellrommet som ikke lå lugubert til og var innbydende (jeg er ikke så veldig fisefin av meg), og denne var perfekt til 720 kr.

Enkeltrommet var lite, men utrolig smart laget – sykt digg seng og VERDENS største pute. Man, I’m a sucker for big pillows…

oslo smart hotel review (800x500)

Taxi hjem til Lørenskog hvor jeg bor når jeg er i oslo, koster jo rundt 700 kr – så da var det like greit, WINNING!

Som sagt har de siste dagene vært litt crazy, så har vært mindre artikler på magasinet enn vanlig – men denne uka blir fylt av en HAUG med spennende saker som:

 • Hårfargetest
 • LCHF – innføringen
 • Hett Tema: kan man date venninnas ex?
 • Makeup-tutorial (endelig!)
 • Vår 2014 trender / mote
 • Fotpleie
 • Dagens outfit x 5

Og masse masse mer – så bare å glede seg til god lesning på trikken, i «pausen» på jobben, i sofaen mens kjæresten ser fotball…eller no sånt… er kanskje ikke så mye fotball om dagen? I don’t know! Haha 😉

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

1 Comment

 1. Charlie

  januar 26, 2014 at 22:45

  Vi heiet og hoiet som bare det bak dere og håpa dere sku stikke av med seieren! 😉
  Dere må være de beste «taperne» jeg vet om! hehe
  Smart hotellene er helt geniale, har bodd på det både i Oslo og i Stavanger og er helt enig med deg om at de har digge senger og perfekte store puter! hihi
  anywho- kjekt å hilse på deg sånn veldig kjapt på ordentlig, håper dere koste dere masse og at vi treffes plutselig igjen! 🙂

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.