iknowthatmagazine.com

UKAS PRODUKT: HUDPLEIENDE SMINKE – BLIR DET BEDRE?

For dere som følger meg på instagram, @iknowthatmagazine, så fikk dere kanskje med dere at før jul testa jeg en haug med Exuviance hudpleieprodukter OG de splitter nye makeup-produktene deres (adlinks).

And i LOVES it!

Hudpleien har jeg alltid digga, men det er noen år siden jeg har brukt det, så det var gøy å se at det funka såppas bra fortsatt med…ehm…litt eldre/skada/stressa hud 😉

Men jeg var skeptisk til om de virkelig kom til å fikse å lage sminke.

Og hva skjedde? Jo da – denne dama som syns at nesten alle concealere i hele verden er no hærk, fikk seg en ny FAVORITT!

COVERBLEND CONCEALER FRA EXUVIANCE

Exuviance CoverBlend Multi- Function Concealer Beige 15g (EXU0033)

Jeg vet ikke hvordan de har fått det til, for alt tilsier at denne type tekstur som er så godt dekkende og drøy, burde bli tørr. Men det blir den ikke!

Den dekker perfekt, veldig drøy i bruk og jeg føler virkelig at den pleier huden min samtidig som den dekker alt fra blå ringer til kviser.

Super å jobbe ut med både kost og fingre, whatever floats your boat 😉

Noen har sikkert fått med seg at jeg digger pudderet også – som jeg tok i for mørk farge og bruker som bronzer-ish, men mer om den en annen gang,

Foundation har jeg ikke fått testa i ansiktet, og jeg er litt skeptisk til hvordan den funker på min hud. Tror den er perfekt på fet hud, så kanskje til sommern – men igjen, I’ll get back to it!

Dette er forresten denen concealern som jeg brukte på Lauren Conrad sminken i videoen for Kamille.no forrige uke, so check that out HER!

sminke seg som lauren conrad

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

2 Comments

 1. Karina

  januar 24, 2014 at 19:05

  Utrolig fin makeup tutorial du har laget på kamille, du er veldig flink til å forklare uten å snakke for mye:)

  Jeg lurer på en liten ting som du kanskje har noen tips omkring. Når jeg legger eyeliner så smitter det alltid av på øyelokket over selv om jeg venter og lar det tørke, mine øyelokk toucher alltid litt på vippekanten når jeg har øynene åpne. Har du noen tips til hvordan jeg kan gjøre for å ungå at det smitter av, ser liksom litt teit ut med en sort eyeliner strek både på vippekant og midt på øyelokket:)

  • Tove Eggen

   januar 26, 2014 at 12:46

   Tusen takk for det! Prøv å legge et gjennomsiktig pudder over lokket både før og etter øyesminken er lagt – anbefaler prep + prime løspudderet fra MAC! Legges da over eyelinereb spesielt, men også hele øyelokket – men bare et tynt lag. Prøv også å bytte til felttip eyeliner som jeg bruker, hvis du ikke allerede bruker det – smitter aldri av på meg 😉 klemmer fra Tove

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.