iknowthatmagazine.com

DEN YNGSTE MODELLEN FRA THE ROW ER 39!

Husker dere da Mary-Kate og Ashley Olsen gikk gjennom sin gamledamer-fase?

Vel – jentene som fyller 29 i år er fortsatt glad i å hylle de som er eldre enn seg og de mestrer det totalt i sin nye kampanje for merket deres, The Row – hvor den yngste modellen er 39!

20140121-131232.jpg

Modellene er vakre, klærne er vakre og bildene er vakre.

Men jeg digger ikke dette for de jentene valgte kvinner til tross for alderen – men fordi (håper jeg) motebransjen er inne i en endringsfase hvor regler om hva som er og ikke er fashion brytes.

At så lenge man har en dyktig modell, fotograf, stylist og makeupartist – så skal bildene bli inspirerende uansett alder!

Bildene fungerer som look-book for The Row sin pre-fall kolleksjon, og klærne er høyt inspirert av britisk aristokrati er kanskje ikke vanskelig å se.

Modellene Linda Rodin, Ursula Wallis og Esther de Jong , som har blitt avbildet siden tvillingjentene bak designermerket fortsatt rokka bleier, får virkelig vist hvor lite alder kan ha å si når det kommer til mote – hvis man bare vil.

Vi heier i allefall på The Row og Mary-Kate og Ashley Olsen og syns dette er nok et steg i riktig retning – hva syns dere?

 the row mary kate ashley olsen (800x500) the row mary kate ashley olsen II (800x500) the row mary kate ashley olsen III (800x500)

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.