iknowthatmagazine.com

UKAS PRODUKT: SMINKESPEILET SOM IKKE LYVER!

I åresvis har jeg lagt sminken på badet, i det gule lyset fra lysstoffrørene.

Mysende, og med ansiktet helt inntil speilet, for å overhodet se hva det er jeg holder på med (ja, riktignok er jeg nærsynt, men selv med linser måtte jeg gjennom dette scenarioet 😉 )

Stolt satt jeg meg i bilen på vei til jobb, dro ned solskjermen for å ta en siste kikk – og DÆVEN!

I dagslys så alt litt annerledes ut, gitt…litt mye her, og litt lite der…og fargene passet vel ikke så godt sammen som jeg trodde….uff nei, får gni bort det meste da, før jeg ankommer jobben…

Nå er heldigvis dette over!

Tove har tidligere her tipset om dagslys-speil(se bildet over), noe jeg tenkte var litt overflødig....helt til jeg bestemte meg for å bestille et.

Nå kan jeg faktisk se hvordan sminken blir seendes ut når jeg kommer ut av det gule baderomslyset. Oh, lykke!

Ja, jeg vet det er et «1st world problem», men når man sminker seg hver dag (ja, jeg er en av dem) er det ok at det faktisk gjør at jeg ser litt bedre og våknere ut, enn at jeg tryna i sminkeskrinet 🙂

Ville bare tipse om at Blush.no nå har speilet til nesten halv pris, på romjulssalg! hvis det er flere der ute som gjerne skulle hatt litt hjelp om morgenen.

Blivakker har også salg på det HVITE og det ROSA speilet 🙂

Comments

comments

Sonja Gundersen Durand: Det har blitt sagt mang en gang at Sonja passer så godt som terapeut og som yogalærer, fordi hun har et så rolig og vennlig vesen. Merkelig da, kanskje, at hun har fått så store problemer med å sove om natta. Typisk eksempel på kvinner i dag, muligens? Hun har lyst til å gjøre alt, særlig dersom det omhandler skole eller reising....eller jobb...eller yoga...eller.....:-) Så nå har hun også blitt nyklekket moteblogger og artikkelskribent, for diktene hun skriver blir man ikke rik av:-) Blogger på www.sonjadurand.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.