iknowthatmagazine.com

DAGENS OUTFIT: Gull og glitter er ikke bare for fest!

Jeg er av den holdningen at klær ikke er til for å henge i skapet – så er det noe du liker, bruk det!

Samme om det er hverdag, vel…bruk det før du er lei eller det går helt av moten (ok, man skal gå med det man liker uansett, men litt er vi jo med på mote-notene likevel, da 🙂 )

Gull og glitter kan rocke opp en jeans på en hvilken som helst dag, og jeg føler meg straks mye mer fresh, som i denne wrap-around Cardigan jeg kjøpte på salg (yup, jeg har tålmodighet til å tråle uendelige sider med salg, og når man kommer over designertøy til 85% avslag, ja da kan til og med jeg slå til!)

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Cardigan: Vivienne Westwood Anglomania/Nelly
Jeans: Weekday
Boots: Beau Coops/My Wardobe
Bluse: Mango (på salg nå, du finner den HER)
Clutch: Michael Kors

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Comments

comments

Sonja Gundersen Durand: Det har blitt sagt mang en gang at Sonja passer så godt som terapeut og som yogalærer, fordi hun har et så rolig og vennlig vesen. Merkelig da, kanskje, at hun har fått så store problemer med å sove om natta. Typisk eksempel på kvinner i dag, muligens? Hun har lyst til å gjøre alt, særlig dersom det omhandler skole eller reising....eller jobb...eller yoga...eller.....:-) Så nå har hun også blitt nyklekket moteblogger og artikkelskribent, for diktene hun skriver blir man ikke rik av:-) Blogger på www.sonjadurand.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.