iknowthatmagazine.com

Del din morgenstund – vinn IPad!

Søndagsmorgen er uten tvil favorittdagen – og ekstra fin er den nå som gutta mine endelig har kommet til Norge for jul!

Å gå 10 dager uten klemmer og kos er alt for lenge – kjøreturen ut til flyplassen i går føltes eviglang og tårene kom allerede mens jeg parkerte…haha…

Minstemann løp bort til glassruta i baggageclaim og sendte nusser og klemmer igjennom – det var overvelvende fint rett og slett!

Og nå er vi samlet med kusiner etter overnatting hos tante og onkel og har verdens fineste morgenstund mens dagen gryr – lykkefølelsen er komplett!

Har du en fin, morsom, fantastisk eller anderledes morgenstund så kan du ta et instagrambilde og hashtagge det #dagengryr – eller sjekke taggen for mange herlige bilder!

annonse

I tillegg er du da med i trekningen om en IPad fra VG som har startet hashtaggen – det hadde vært en topp julegave det!

Så her er vårt bidrag på instagram @iknowthatmagazine:

20131222-091135.jpg

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.