iknowthatmagazine.com

PERFEKTE SISTELITEN JULEGAVER!

Ok, pust dypt.

Det er snart jul, ja – og kjøpesenterne er kanskje en slags helvetessituasjon med stressa mødre og forbanna fedre som du ikke har lyst til å bruke tiden etter jobb på.

Visse online butikker kan heller ikke love levering før jul – now what?

En av mine favorittgaver som jeg har fått, i tillegg til den fantastiske rose-gull klokka mi, var noe så enkelt som bladabonnement på Elle.

I KNOW!

Så enkelt – så nyttig.

Og senere i bursdagsgave fikk jeg abonnement på Grazia – som er favoritt mote/sladrebladet, og nesten umulig å få tak i ellers…

Å skrive bladabonnement for seg selv, er ofte noe man ikke tar seg råd til – eller tenker på, men sure enough; hver måned river vi med oss 3-4 magasiner for late sofasøndager.

Så hvis den du mangler gave til, om det er julegaven til kjæresten, søsteren, mannen eller broren, –  digger mote, interiør eller bil for den saks skyld – så kan en av disse være nettopp den perfekte gaven for dem!

I tillegg så er det bare latterlig mye billigere å abonnere enn å kjøpe i butikken, og man får bladene før alle andre – så kanskje fortjener du en liten gave selv? 😉

DET NYE – 3 UTGAVER + SMINKEKOSTER FRA MAKEUPMEKKA

Det Nye er norges største mote og livsstilsmagasin for jenter, og har en lang historie med sin første utgave allerede i 1957.

Det spesielle med bladet, selv om det konstant utvikler seg med oppdatert layout og innhold, er at de alltid holder på ektefølte reportasjer og tilbyr en god lesning. Dette er jeg personlig fan av, da spesielt yngre jenter får inn litt vett sammen med moteinfoen sin 😉

Pris: 149,- + 49,- i porto for tre utgaver – deretter 39 kr i måneden (bare å avbestille når man vil så klart)

Sjekk ut mer info HER!

 

ELLE DECORATION – 8 UTGAVER SPAR 53%

ELLE Decoration omslag

Kanskje skal man pusse opp, kjøpe ny bolig eller generelt elsker alt innen interiør og husligestetikk – uansett på er Elle Decoration tingen!

Ikke bare fantastiske ideer, men bildene har virkelig et keen moteøye som gjør jobben med å lage egne moodboards en drøm. Dette er magasinene du vil ta vare på evig etter at du har lest de – bare for å titte igjen og igjen…

Pris: 279,- for 8 utgaver – spesialtilbud KUN når du velger julegave (det er lov å gi gaver til seg selv også…)

Sjekk ut mer info HER!

 

ELLE NORGE

ELLE omslag

Verdens mest leste motemagasin – ok, ikke den norske utgaven, men franchisen i seg deler jo gledelig på både artikler og moteserier mellom seg!

Helt seriøst, et vanvittig bra motemagasin, som også har smarte kommentarsaker og kåserier, sammen med fantastiske bilder og inspirasjon.

En must for den mote- og trendinteresserte jenta fra 18 år og opp.

Pris: 439,- for 12 utgaver/ 239,- for 6 utgaver / 149,- for 3 utgaver – igjen, velg julegaveversjonen!

Sjekk ut mer info HER!

FLERE FAVORITTER TIL ALLE:

ELLE UK

Elle (UK Edition) omslag

Hakket mer direkte og røft i forhold til Amerikanske Elle, fantastisk reportasjer og intervjuer – samt mote og skjønnhetsartikler så klart…

VOGUE US

Vogue (US Edition) omslag

Verdens mest kjente og toneangivende magasin – med redaktøren Anna Wintour bak rattet, og Grace Coddington som den kreative sjelen. Sjekk ut dokumentaren på netflix, «the september issue» for å virkelig forstå galskapen og magien bak dette bladet!

LOVE MAGAZINE

Love Magazine omslag

Startet av den annerkjente (i motebransjen) stylisten, britiske Katie Grand – som et helt nytt format og fremgangsmåte til et motemagasin. Hvert nummer er som en vakker bok du bare vil beholde for evig tid!

GRAZIA (ukentlig)

Har du ikke lest denne – er det på tide! De nailer krysningen av sladreblad (ikke for slemt) og mote/skjønnhetsinnhold, samt reportasjer og intervjuer. Nydelige moteserier med designerklær (som er litt rart), men plukksider og inspo som er fra highstret – altså rimelig mote. Kommer ukentlig <3

GQ

GQ  (UK Edition) omslag

Smart om mote, trender, musikk og andre ting som menn digger – sykt bra design og layout, 100% mandig.

GLAMOUR UK

Glamour omslag

Jeg levde på denne og Grazia i London – smart pocketstørrelse som er lett å ta med seg i veska. Morsomt, søtt og nyttig innhold om mote og makeup, samt mye om forhold og karriere.

TEEN VOGUE

Teen Vogue omslag

Ja – tenåringsutgaven av Vogue rett og slett. For jenta som er lidenskapelig opptatt av mote og sminke.

i-D MAGAZINE

I-d Magazine (eng) omslag

Moteverdens it magasin fra 90 tallet, med artsy mote og funky kulturstoff. Nyskapende, nytenkende og i egen klasse.

STYLE BY (Elin Kling)

STYLEBY omslag

Av den kjente svenske bloggeren, turned redaktør og designer – Elin Kling. Fashion, fashion, fashion – street style og sykt god inspo!

MANN

=

Det norske herremagasinet har fått ny design, layout og ekte mannfolk på coveret istedenfor halvnakne damer. Jeg leste denne utgaven i dag og banna høyt – «Faen! Hvorfor kan ikke flere kvinnemagasiner stille med like god humor og kvalitet!?».

Hvis han er litt opptatt av kultur, musikk, design, og ikke velger klærne helt i blinde – samt digger gode intervjuer og temasaker, så er dette for han. Og nei – det finnes ikke homo, relax!

STYLEmag

STYLEmag omslag

Norges nyeste magasin – fantastisk lekker inspirasjonsguide til mote og skjønnhet, ikke de tyngste skriftartiklene, men veldig frempå i motebransjen med masse bilder og plukksider, og det liker vi! Gjør det de sier, og nailer designet.

COSTUME

Costume omslag

Norgest fremste motemagasin, takket være dyktige journalister og stylister, nytenkende fotografer samt en god dose solid materiale fra sin danske versjon. Et must for moteinteresserte.

KAMILLE

Kamille omslag

Lær, nyt og le – det er Kamille for meg. Full av nyttig info og inspirasjon, samt gode og solide reportasjer og moteserier. LOVE! Skikkelig feel good rett og slett!

KAMILLE MOR & BARN

Kamille Mor & Barn omslag

Et fresht og lekkert mamma-magasin, som lar mødre få lov til å være individer som har lyst til å ta vare på både barnet og seg selv. Gode inspirasjonguider på alt fra barneromsinteriør, mammamote, ammekremer og oppskrifter. Check it!

JULIA (For tenåringsjenter)

Julia  omslag

Søtt og pyntelig – uten unødvendig press, akkurat som et tenåringsmagasin skal være 🙂

ELLE DECOR ITALIA

Elle Decor (Italian Edition) omslag

Stor favoritt hos meg – og jeg tar vare på samtlige jeg kjøper. Disse koster FLESK på Narvesen – så abonement er uten tvil den lure løsningen…

AUTOFIL

Autofil omslag

Om bil – for bilinteresserte…nuff said!

TARA

Tara omslag

For kvinner som liker å lese, lære og nyte – samtidig som motesansene blir godt inspirerte,

ELLE US

Elle (US Edition) omslag

En snillere og mer pertentlig versjon av Elle – kjører stort på kjendisintervjuer som de nailer, samt en mer komersiell moteinspo. Med andre ord, det folk flest faktisk vil kle seg i.

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.