iknowthatmagazine.com

VI TESTER: FALSE LASHES BY MAC #3

Jeg er jo ingen falskevipperdronning.

Jeg bruker de sjeldent i videoer, og enda sjeldnere in real life – liker å holde ting så naturlig som mulig i allefall!

MEN – det er absolutt gøy og fint, så lenge man ikke føler seg avhengig av dem (sett alt for mange «3vippersattsammenpåfemtedagenmedentykkogklumpetekantfullavsminkeogbakterier») – og sparer de til det perfekte tilfellet, eller man bare virkelig har lyst så klart.

Ok – nok sminkemoral.

Mitt favorittmerke når det kommer til vipper, er uten tvil Ardell. Stort utvalg, myke og lette – bare generelt digge med riktig pris.

Etter Ardell sine, kommer MAC.

Jeg har jobba mye med MAC-vipper, som er hakket dyrere i fantastisk fin forpakning, og generelt så er de veldig gode både å bruke og legge.

 MAC FALSHES LASHES #3

Mac falske vipper (800x693)

Pris: kr 120

Hva produsenten sier: Lange, fyldige med et naturlig utseende. MAC vipper er håndlagede og nøysomlig laget. Hvert enkel layout og design er perfekt formet for å gi en slående effekt, uansett om looken skal være dramatisk eller naturlig. Kommer i forskjellige -former og tykkelser. Hvis vippene er velhåndtert, kan de bli brukt igjen eller omformet om ønskelig.

Hva jeg synes: Disse #3 vippene, er ment til å være tykke og dramatiske. Men de er fortsatt veldig myke og lette å ha på seg, men har naturligvis en tykkere kant enn de mer naturlige vippene fra MAC. Vippene er relativt enkle å legge ved å bruke pinsett til påføring, men det er lurt å bue de litt ekstra ved å feste vippen rundt fingertuppen før man tar på vippelimet. Jeg klippet av cirrka 1/2 cm i enden – som er normalt for meg.
Holdbarhet: Vippene holder seg serdeles godt, og ser helt ubrukte etter en hel dag på – jeg legger kun maskara på mine egne vipper ved å legge de mot de falske. Når de først er festet, sitter de veldig godt og med esken er det enkelt å oppbevare vippene igjen til senere.
Vippenummer: #3
Kjøp den hvis: Du er ute etter en fyldig og mørkere sminkelook, hvor vippene står i fokus. De passer like fint til en mørk og dramatisk sminke og sota øyne, som til en mer naturlig sminke som jeg har på bildene. Jo lysere sminke, jo mer fremtredene vil vippene bli. Er også en rask måte å skape en illusjon av et løft til tunge øyelokk.
Styr unna hvis: Du kun liker naturlig sminke.
tips for hvordan legge falske øyevipper (800x693)

Mac falske vipper nr 3 (800x693)

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.